Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Jó, ez így? Elmagyaráznátok?

Jó, ez így? Elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés
Szóval ez a menet? a sorrend? Az orvos ad egy telefonszámot, amit felhívok, hogy ki a védőnőm. aztán őt is felhívom, és időpontot kérek tőle. elmegyek és odaadja a kiskönyvem. a kérdésem az lenne, hogy ő ad beutalót vérvételre és uh-ra, vagy azt máshogy kell intéznem? előre is köszönöm a rendes válaszokat.
2010. ápr. 7. 12:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Kálmánné Kállai Tünde a védőnőm. Most mondták. Orsi esetleg tudsz valamit róla?
2010. ápr. 7. 13:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem, nekem más a védőnőm.Első baba, olyan nagyon sok tapasztalatom nekem sincs a védőnőkkel.Tényleg ki kell fogni, az enyém aranyos.De a barátnőm szidta az övét végig.
2010. ápr. 8. 07:28
 13/14 A kérdező kommentje:
Az enyém még a telefont sem veszi fel. azt sem tudom most mi legyen mert a 11 hetes uh-ból most 13. hetes lesz?
2010. ápr. 8. 07:39
 14/14 anonim ***** válasza:
Próbáld még hívogatni, előbb - utóbb csak felveszi.Ma van a fogadónapja?Csak azért kérdezem, mert ha nem ma "rendel", akkor nem nagyon veszik fel.A múltkor pénteken hívtam az enyémet, mert kérdésem volt, se kép se hang.Én a 12. héten voltam.Nem vagy még lekésve semmiről, nyugi.De ha felveszi, mondd neki, hogy mindenképp adjon időpontot, mert neked sürgősen kellene egy beutaló.És számíts rá, hogy első alkalommal kérni fog: reggeli vizelet, eddigi leleteid (UH, orvosi papírok, amik alátámasztják a terhességet)
2010. ápr. 8. 07:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!