Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ez mit jelent? Elmagyaráznátok?

Ez mit jelent? Elmagyaráznátok?

Figyelt kérdés
Ma voltam Uh-on(hasi).Um:9hét5nap. Gs:43mm.szab. petezsák. Életjelenség kimutatható.A petezsák mellett 17*13mm-es echomentes rész látható.A mater húgyhólyagja szab.Durva eltérésre utaló jel nem észlelhető.
2009. okt. 20. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

9 hetes és 5 napos a magzatod. A szabályos petezsákod 43mm. Az echomentes rész vérömlenyt jelent. Hugyhólyagod szabályos. Nincs durva eltérés.

A vérömleny álltalában szépen felszívódik. Mondta, hogy pihenj?

2009. okt. 20. 12:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Nem mondta hogy pihenjek, semmit nem mondott. Az hogy lehet hogy a múlt héten még ezt a vérömlenyt nem látták? Lehetséges hogy egy hét alatt alakult ki?
2009. okt. 20. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Van egy haematómád, nekem is 9 hetesen derült ki, 2 hétig pihentem és felszívodott.

Mondjuk én barnáztam és amiatt mentem el dokihoz.

Azóta már 7 hónapos a láynom

2009. okt. 20. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges. Tényleg sok kismamánál van ilyen. Szépen felszívódik. Ha a doki sem tulajdonított neki jelentősget, akkor nincs is gond.
2009. okt. 20. 13:08
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia,nekem is volt vérömlenyem 6 hetesen vették észre az első uhn.8.hét végén picit elkezdtem vérezni,csak a wc papiron látszott,jól megijedtünk,mentem a dokihoz,de a baba hál istennek jól volt,viszont a vérömleny eltünt.a doki nem mondta de szerintem ettől volt a vérzés.Ha ilyet tapasztalsz ne ijedj meg.Viszont pihenni kell,ha van rá módod feküdj sokat.Hétfőn kell visszamennem 11 hetesen,remélem utánna már nem kell feküdnöm.Ne aggódj nem okoz baj!
2009. okt. 20. 16:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Vérömleny sajnos bármitől kialakulhat,sajnos nekem is volt a 9 héten,nagyon megijedtem,de szerencsére felszivódott,majd a 12 héten ujra véreztem és akkor derült ki,hogy a méhlepény és a méhfal között volt a bevérzésem és az ürült ki,nagy szerencsém volt,hogy időbe,igy visszatapadt a méhlepény. De ne ijedj meg,nincs komoly baj,mert azt biztos emlitette volna az orvos. Nekem magnéziumot ajánlott és c vitamint.Azóta minden rendbe van már szépen rugdos a babóm. Pihenj sokat! Kellemes babavárást!
2009. okt. 20. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!