Elmagyaráznátok? Kell nőgyógyász, terhesgondozó és kórház a kötelező vizsgálatok miatt?
A terhesgondozáshoz körzeti kell Ő pecsétel
lehet mellette magándokid tőle kérdezhetsz meg vizsgál de fizetni kell és minden eredményt be kell mutatni.
a védőnő is kell Ő majd szülés után jön jól ha normális ha nem akkor nyüg de elvileg lemondható.
Bocs első,de ez hülyeség,amit írtál, nekem a magánorvosom végezte a terhesgondozást,úgy,hogy ő valóban magán,mert csak a saját rendelőjében dolgozik,ezért így a végén átadott egy másik dokinak.
Szerintem ez inkább az engedélyüktől függ,van amelyik végezhet és van,amelyik nem...A tiéd valószínűnek tartom,hogy nem,ha a genetikai uh-ra a kórházba küldött..
Köszi a válaszokat!
Nekem van egy magándokim, aki terhesgondozást is végezhet. Akkor ez elég. Ő adhat beutalókat is? Kell ezekre egyáltalán? És a kórházba megyek a 12. a 16. 18. heti stb. vizsgálatokra. És majd ott szülök...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!