Mit gondoltok, túlreagálom?
Életemben nem gondoltam, hogy ilyen kérdést kiírok, de sajnos ez a helyzet megkívánja.
Egy buliban voltam, sajnos az eseményekre nem emlékszem kristálytisztán. A buli kb. másfél hete volt.
04.13.-án kellett volna megjönni, általában amúgy késik, más egészségügyi problémám is akad.
A fiú, akivel állítólag lefeküdtem, azt mondta, hogy végül nem történt meg, mert én visszakoztam és erre kb. még haloványan emlékszem is.
Most ne írjátok, hogy "nem kellene ennyit inni, stb.", mert önhibámon kívül történt, plusz úgy gondoltam, hogy a társaság, akivel vagyok, majd vigyáz rám és a fiúnak sem kellett volna kihasználnia ezt a helyzetet.
Néha úgy érzem, hogy megfog jönni, de aztán meg egy csöpp se jön, semmi.
Lehet már stresszelek is, jönnek a vizsgák, stb.
A fiúnak kb. elhiszem, amit mond, mert régebb óta ismerjük egymást, de nem akarok vaklármázni és már rögtön a legrosszabbra gondolni, majd őt is felcsigázni ezzel, hogy még jobban aggódjak.
Ugye nem lehetek terhes?!
2 hét múlva veszek tesztet, ha nem jön meg, bár volt, hogy 1-2 hónapot késett, de remélem nem játszadozik megint velem..
22/L
Mi nem tudunk megnyugtatni hisz nem tudhatjuk mi történt.
Minél előbb csinàlj tesztet s megnyugszol reméljük.
Simàn késhet a vizsgadrukk miatt s írod van eü problémàd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!