Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit gondoltok, túlreagálom?

Mit gondoltok, túlreagálom?

Figyelt kérdés

Életemben nem gondoltam, hogy ilyen kérdést kiírok, de sajnos ez a helyzet megkívánja.

Egy buliban voltam, sajnos az eseményekre nem emlékszem kristálytisztán. A buli kb. másfél hete volt.

04.13.-án kellett volna megjönni, általában amúgy késik, más egészségügyi problémám is akad.

A fiú, akivel állítólag lefeküdtem, azt mondta, hogy végül nem történt meg, mert én visszakoztam és erre kb. még haloványan emlékszem is.

Most ne írjátok, hogy "nem kellene ennyit inni, stb.", mert önhibámon kívül történt, plusz úgy gondoltam, hogy a társaság, akivel vagyok, majd vigyáz rám és a fiúnak sem kellett volna kihasználnia ezt a helyzetet.

Néha úgy érzem, hogy megfog jönni, de aztán meg egy csöpp se jön, semmi.

Lehet már stresszelek is, jönnek a vizsgák, stb.

A fiúnak kb. elhiszem, amit mond, mert régebb óta ismerjük egymást, de nem akarok vaklármázni és már rögtön a legrosszabbra gondolni, majd őt is felcsigázni ezzel, hogy még jobban aggódjak.

Ugye nem lehetek terhes?!

2 hét múlva veszek tesztet, ha nem jön meg, bár volt, hogy 1-2 hónapot késett, de remélem nem játszadozik megint velem..

22/L

2016. ápr. 24. 12:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Nyugodtan csinalj tesztet, mar kimutatna.
2016. ápr. 24. 12:22
 2/6 anonim ***** válasza:

Mi nem tudunk megnyugtatni hisz nem tudhatjuk mi történt.

Minél előbb csinàlj tesztet s megnyugszol reméljük.

Simàn késhet a vizsgadrukk miatt s írod van eü problémàd is.

2016. ápr. 24. 12:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Miért két hét múlva? Ezt azért magyarázd már el.
2016. ápr. 24. 12:37
 4/6 anonim ***** válasza:
48%
mi az hogy önhibádon kívül történt? Lefogtak és beléd öntötték az alkoholt? Vagy bedrogoztak? Minden más önhibádból történt, jobb ha tudod:-) Egyébként egyszerű a megoldás. Elballagsz a gyógyszertárba, drogériába és veszel tesztet, megcsinálod, és már ki is derült...
2016. ápr. 24. 12:38
 5/6 anonim ***** válasza:
másfél hete volt a buli, mondjuk 10 napja, neked meg 11 napja késik, nem? akkor 3,5 hete volt peteérésed, akkor eshettél teherbe ha amiatt késik, nyugodtan csinálj már ma tesztet, ha negatív, akkor ismételd meg a hét közepén, aktus után 2 héttel mutatja ki, szóval nem innentől 2 hét múlva kéne tesztelned, hanem 1,5 héttel ezelőtti ki tudja mihez képest 2 hét, azaz, szerda-csütörtök, a napra csak emlékszel ha másra nem is...
2016. ápr. 24. 12:49
 6/6 A kérdező kommentje:
Megjött 2 napja, csak elfelejtettem megírni. :)
2016. ápr. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!