Milyen vitamint szedjek a megtapadást elősegítendő? 10 napot késett, a tesztem pozitív, de barnázgatok. Volt egyvetélésem is.
Nekem amikor először voltam dokinál (6 hetesen) azt mondta azonnal menjek be ha barnázgatok!
Ad rá magzatmnegtartó gyógyszert ilyen esetben az orvos és akkor megmenthető a baba ha esetleg bajről lenne szó.
Sziasztok, köszi nektek. Voltam dokinál, barnázgatással mindenki azonnal menjen: tanulság. A magzat kiürült, de még nem teljesen, ha jövő hétig nem távozik, újabb műtét...:(
Nem akar ez összejönni.Köszi, a tanácsokat.
04.07.11.39-es vagyok.
Sajnálom. Ugyanabban a cipőben jársz,amiben én. Nekem is már 2 baba elment. Légy erős és kívánom,hogy tudjál túl lenni rajta minél előbb!
Igazán köszi nektek. Én azt nem értem, miért nem írtak fel valami "erősítőt" a múltkori után. Lehet, hogy a novemberi műtét óta keveset vártunk...?
Igen, nekem is már 2-szorra sajnos, de legalább van már egy gyerekem, így jobb. Kitartást mindenkinek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!