Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nncs kedvem menni a szülésfelk...

Nncs kedvem menni a szülésfelkészítőre, most akkor rossz anya leszek?

Figyelt kérdés
Rosszul érzem magam, tegnap óta fáj a hasam és a derekam. Pihenést javasoltak, és jó is lenne pihenni, de ma lesz ez a baba-mama tanfolyam. És bűntudatom van emiatt.
2008. szept. 23. 11:58
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Dehogyis. Nagyon sok embernek ideje sincs, és nagyon soknak egyébként is szigoruan feküdnie kell. Én az elsővel sem voltam. Mondjuk kiváncsi lennék hogy miket mondanak, de ha már volt egy szülésed, akkor valahol már tisztában vagy a dolgokkal, és sok tanácsot adnak a védőnők, és doktornők, meg ismerősök is. Most biztos akik járnak, rossz szemmel néznek. De ha odakerül a sor, a doki(nő) ugyis mindent mondani fog, hogy mit és hogyan kell csinálni. Ne aggódj, és ne stresszeld magad emiatt. :) Boldog babavárást.
2008. szept. 23. 12:01
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2008. szept. 23. 12:05
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem is jártam:)mégsem éreztem rosszul magam tőle.

Üdv:3 hetes kislány anyukája

2008. szept. 23. 12:05
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Miért lennél rossz anya??Akkor én is az vagyok:-)

3.babám várom,de egyik terhességem alatt sem voltam.Szerintem csak megnyugtatásként járnak a kismamák.A szülésnél úgyis elfelejtenénk minden tanult dolgot a fájdalomtól.:-)Pihenj sokat,az tuti jó mindenre!:-)

2008. szept. 23. 12:43
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Az igazság az, hogy amúgy is kényelmetlem fapadon kell végigülni 1,5 órát, fel sem állunk közben. Múlt héten is annyira fájt már a végére a hátam, hogy figyelni sem tudtam. Most meg fájós hassal és derékkal gondolom még rosszabb lenne.
2008. szept. 23. 12:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem leszel!

Amúgy ha mar kismamaknak tartanak tanfolyamot, gondoskodhatnanak a kenyelemrol..

en se fogok menni, megse leszek rossz anya.

2008. szept. 23. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Én egyáltalán nem tervezek ilyen tanfolyamra járni, és azt gondolom, hogy nem ettől lesz valaki jó vagy rossz anya.

Ha rosszul vagy, maradj otthon, inkább pihenj, az sokkal fontosabb!! Vigyázz magadra, üdv 29 hetes kismami

2008. szept. 23. 13:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én sem voltam egyik gyerekemmel se, mégsem érzem magam rossz anyának. Úgyhogy szerintem ezen ne rágódj!
2008. szept. 23. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!