Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülnétek ügyeletes orvosnál?

Szülnétek ügyeletes orvosnál?

Figyelt kérdés

Fizetnék érte,de nincs időm és idegem magánorvost keresni. A kerületben az a 2 aki szimpatikus volt kiderult h nem vállal szülést. Egyáltalán hogy keressek orvost? Menjek el a rendelésére,ami eleve 10 ezer ft csak azért h megkérdezzem lehet e szulni nála? És ha nem szimpi v nem vállal menjek ujabb 10 ezerért egy másikhoz?

Lehet h inkabb az ugyeletest valasztanam!

2016. ápr. 16. 16:28
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Fogadott orvosnál szültem. A harmadik volt aki felvette a telefont. Azt gondoltam, hogy olyan orvos, aki még csak a telefont sem veszi fel inkább ne vezesse le a szülésem és nem akarok ilyenhez járni terhesgondozásra. Végül a dokimmal már telefonon is beszéltük, hogy vállal-e szülést.
2016. ápr. 16. 19:06
 22/31 anonim ***** válasza:
(13)hirtelen nem ertettem :) :D
2016. ápr. 16. 19:14
 23/31 A kérdező kommentje:
Hát szerintem én is ügyeletesnél fogok,de pénzt mindenképp kapni fog.
2016. ápr. 16. 19:15
 24/31 anonim ***** válasza:
50%
Ha választasz akkor az már nem az "ügyeletes " doki...én is ügyeletesnél szültem mert utolso pillanatban váltott korházat a doki akihez jártam.nem is baj h igy alakult végül.
2016. ápr. 16. 20:17
 25/31 anonim ***** válasza:
51%

Én a Margitban szültem, választott orvosnál.

Ügyeletesnél nem szülnék, egész terhességem alatt 2x kellett az ügyeletre mennem, mindkétszer kifogtam egy nem szimpatikus, mogorva doktornőt. Szóval amilyen az én formám... :D

Már a gyermekágyas részen a szobatársamat többször meglátogatta a szülészorvosa, őszintén leírom neked, miután elment fél órát szellőztettünk, olyan büdös volt szegény. Lehet akármilyen szuper orvos, biztosan nem szívesen kerültem volna a keze alá.

2016. ápr. 16. 21:43
 26/31 anonim ***** válasza:
Nem szülnék. Én a Margitban szültem 16 hónapja.:) Amúgy a választott dokim Sávai György volt.
2016. ápr. 16. 22:02
 27/31 A kérdező kommentje:
Hmm nem tudom,mi legyen,pedig jo lenne eldonteni mert mar 22 hetes vagyok...mondjuk annyi mazlim van h sose volt rossz tapasztalatom orvossal eletemben,ezert nem felek toluk,szoval szulnek ugyeleten. DE egy dolog zavar csak...az van,h nem birom a noi orvosokat,es rettegek h szulesznohoz kerulok. Barkinel szulnek csak ne no legyen..
2016. ápr. 16. 23:01
 28/31 anonim ***** válasza:
Én a fiamnál fogadtam egy neves orvost... Ahha konkrétan úgy kellett könyörögni hogy szülésre jöjjön már be, s mikor is bejött leült gépelni, a szülésznő vezette le, utáni 4 napban nem is jött be csak mikor a zárójelentést hozta s közölte jöttem a borítékért. Nah akkor fogadtam meg hogy többet nem. Most ikrekkel vagyok terhes, s úgy vagyok vele most amúgy is jobban oda kell figyelni rám, nah meg ahol szeretnék szülni s ismerem a dokikat, ott 37 hét előtt nem lehet szülni mert nincs PIC, akkor visznek tovább egy másikba ahol sose voltam, így nem is lenne sok értelme megfogadni valakit, mivel örülök ha 35ig kihúzzuk
2016. ápr. 17. 12:58
 29/31 anonim ***** válasza:
Nem. 5 hete szültem és nem tudtam volna világra hozni a babám hüvelyi úton. Az orvosomat sokan dicsérik, míg az ügyeletes haza küldött volna ,,ez nem magzatvíz volt csak bepisiltem'' címszóval. Pedig volt pár csepp vér is. A dokim viszont bentartott, elhitte h magzatvíz és mondta h a vér miatt is benttartanának, sőt nem mászkálhatok repedt magzatburokkal, mert elkaphat fertőzést a baba, vénásan kaptunk antibiotikumot is.
2016. ápr. 17. 14:20
 30/31 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó!

Örülök, hogy jól sikerült a szülésed, én két napig mászkáltam repedt magzatburokkal, sőt utána kádban vajúdtam, mindenki egészséges.

A kis mennyiségű tágulási vérzés is teljesen normális a szülést megelőző napokban, akár héten.

2016. ápr. 17. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!