Szülnétek magánkórházban? Miért igen, miért nem?
Ha az orvos állami kórháznál van, és Én mindenképpen Őt akarom akkor állami.
Minden más esetben magánkórház.
Mikor a nagylányom született, akkor belengettek, hogy eltörlik a szabad orvosválasztást. Akkor - csak emiatt - elgondolkodtam a magánkórházon.
De amúgy nem. Az orvosomhoz ragaszkodom, aki állami kórházban dolgozik. Terhesgondozásra magánrendelőbe jártam végig, így a kórházba be se nagyon kellett tennem a lábam.
A kórházunk szülészete 21. századi színvonal, nagyon sok alternatív megoldás közül lehet választani a szülésnél. Van alapítványi szoba is, kétágyas, vagy egyágyas. Utóbbi nagyon magas színvonalú.
Szóval a magánkórház árának töredékéért kaptam magas szintű szolgáltatást végig.
# 5: szerintem az én dokim nem is vállalná így, eléggé túlterhelt amúgy is. Például amikor én szültem, akkor épp egy másik kismamája is szült, elég problémásak voltunk mindketten. Így csak a két szülőszoba között kellett rohangálnia (végül mindkettőnknek császár lett), két kórház között nem tudna.
Na és igen... a császár lehetősége. Ahogy elnéztem az árakat, többszöröse a normál szülés tarifájának magánkórházban, és hát nagyon nem mindegy, hogy bemegyek normál szülésre készülve, aztán a végén csaszi miatt kapok egy félmilliós számlát.
Nem, csak ha a magánkórház rendelkezne PIC részleggel és a problémásabb eseteket is megfelelő színvonalon lennének képesek ellátni.
Ez jelenleg nem elérhető. Ha gond van, eleve nem vállalnak. Ha pedig a szülésnél vagy szülés után akad gond, akkor a baba az anyuka nélkül kerül át az illetékes állami kórház intenzív újszülött részlegére.
igen, mert jobb a felszereltség, az ellátás, kedvesebbek, tisztább a hely, nyugodtabb a légkör, a betegek összetétele nívósabb, jobb a kaja :)
szülnék. De sajnáltam rá a pénzt, orvost fogadtam és szültem állami kórházban. Ki lehetett bírni.
Nem.
Én kétszer szültem, a kaján kívül nem volt bajom semmivel.
Ott is lehetett volna 1 ágyasban lenni napi 10e körüli összegért. Ami töredéke a magánnak.
És ha bármi baj lett volna a babával ott helyben el tudták volna látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!