Szülnétek magánkórházban? Miért igen, miért nem?
Èn külföldön èlek, magànkórhàzban szültem. Nem is volt kèrdès, a vilàg egyik legszinvonalasabb magànkorhàza itt talàlhatò, ahol a VIP szobàs verziót is fedezi a biztosítàsom. Azt hiszem a 3 nap 1,8 millió ft körül lenne, de szerintem kb senki se fizet, ide csak olyan jön, akinek fedezi a biztosítàsa.
Szuper volt minden, a szülöszoba egy kb 50 nm-es lakosztàly medencèvel, labdàval, bordàsfallal, magàn fürdövel, kanapèval, hogy apuka le tudjon dölni, ha hosszú a vajúdàs. Epit a legvègèn kèrtem màr kb összefüggö fàjàsokkal 8 cm-re kitàgulva. Màshol erre màr megtagadtàk volna, hogy kèsö, de itt fel se merült. 4-en lestèk minden szavam, ahogy kimondtam, hogy epi rohantak intèzkedni. Csodàs szülès volt, nagyon szèp emlèk. A magàndokim egyèbkènt is csak itt vàllal szülèseket.
A gyermekàgyas rèszleg is szuper volt. Baba elsö perctöl velünk volt, soha nem vittèk el, fürdetèst, vizsgàlatokat, mindent együtt csinàlnak a szülökkel. Apuka termèszetesen benn alszik a csalàdal, olyan mint egy hotelszoba. A kaja nagyon finom volt, pedig èn roppant vàlogatós vagyok. Szülésznök èjjel, nappal rendelkezèsre àlltak, ha megnyomtuk a gombot az èjszaka közepèn is 1 perc alatt ott termettek a szobàban, tènyleg minden aprósàgèrt (segítsenek pelusozni, a szoptatàssal, pumpa hasznàlatànak megtanulàsa, mutassàk meg, hogy kell böfiztetni, stb).
Az egész korhàzban töltött 3 nap csodàs èlmèny, seholmàshol nem szülnèk.
Ott szültem és nem bántam meg.
12 éve járok egy orvoshoz,aki kizárólag ilyen helyen vezet szüléseket-vele sok mindenen keresztülmentem,sógornőm 3 gyereket szült nálam,anyósomnak méheltávolítását csinálta,szóval szakmailag és emberileg is maximálisan megbízunk benne.
A szülésznő is nagyon kedves volt,a kórházzal is maximálisan elégedettek voltunk.
Nem azért mentünk magánba,mert milyen a tv és a szoba falszíne(szerintem senki nem ezért megy amúgy),hanem az orvosa/szülésznője az ottani légkör miatt.Az,hogy tisztaság van,kényelmesek az ágyak és segítőkész a csecsemős már csak grátisz..
Kedves Utolsó!
Utolsó előtti vagyok,pont azt írtam,hogy nekem az a tapoasztalatom,hogy nem a tv,a kényelmes ágy stb miatt választják a kismamák a magánkórházat.
Hanem az orvos/szüléásznő személye,a sokszor figyelmesebb bánásmód,alaposabb vizsgálatok miatt
Én fogadtam orvost és szülésznőt, meg VIP szobát igényeltem, kiemelt figyelmet kaptam :)
Persze, akinek a magánkórház kell és megteheti, miért ne? Kinek mi a jó :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!