Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülnétek magánkórházban?...

Szülnétek magánkórházban? Miért igen, miért nem?

Figyelt kérdés

2016. márc. 2. 11:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Èn külföldön èlek, magànkórhàzban szültem. Nem is volt kèrdès, a vilàg egyik legszinvonalasabb magànkorhàza itt talàlhatò, ahol a VIP szobàs verziót is fedezi a biztosítàsom. Azt hiszem a 3 nap 1,8 millió ft körül lenne, de szerintem kb senki se fizet, ide csak olyan jön, akinek fedezi a biztosítàsa.

Szuper volt minden, a szülöszoba egy kb 50 nm-es lakosztàly medencèvel, labdàval, bordàsfallal, magàn fürdövel, kanapèval, hogy apuka le tudjon dölni, ha hosszú a vajúdàs. Epit a legvègèn kèrtem màr kb összefüggö fàjàsokkal 8 cm-re kitàgulva. Màshol erre màr megtagadtàk volna, hogy kèsö, de itt fel se merült. 4-en lestèk minden szavam, ahogy kimondtam, hogy epi rohantak intèzkedni. Csodàs szülès volt, nagyon szèp emlèk. A magàndokim egyèbkènt is csak itt vàllal szülèseket.

A gyermekàgyas rèszleg is szuper volt. Baba elsö perctöl velünk volt, soha nem vittèk el, fürdetèst, vizsgàlatokat, mindent együtt csinàlnak a szülökkel. Apuka termèszetesen benn alszik a csalàdal, olyan mint egy hotelszoba. A kaja nagyon finom volt, pedig èn roppant vàlogatós vagyok. Szülésznök èjjel, nappal rendelkezèsre àlltak, ha megnyomtuk a gombot az èjszaka közepèn is 1 perc alatt ott termettek a szobàban, tènyleg minden aprósàgèrt (segítsenek pelusozni, a szoptatàssal, pumpa hasznàlatànak megtanulàsa, mutassàk meg, hogy kell böfiztetni, stb).

Az egész korhàzban töltött 3 nap csodàs èlmèny, seholmàshol nem szülnèk.

2016. márc. 2. 14:40
 22/29 anonim ***** válasza:
55%
nézd kérdező....a kérdésed része volt, hogy miért NEM szülnénk állami kórházban...az, hogy felsoroltam mi történt a mellettem lévő szobában, és kik miatt, maximálisan indok és válasz a kérdésre.
2016. márc. 2. 16:27
 23/29 anonim ***** válasza:
100%
11 Nem Budapesti kórház volt....Budapest köszönőviszonyban nincs a nyugati határral :D
2016. márc. 2. 20:46
 24/29 anonim ***** válasza:
100%

Ott szültem és nem bántam meg.

12 éve járok egy orvoshoz,aki kizárólag ilyen helyen vezet szüléseket-vele sok mindenen keresztülmentem,sógornőm 3 gyereket szült nálam,anyósomnak méheltávolítását csinálta,szóval szakmailag és emberileg is maximálisan megbízunk benne.

A szülésznő is nagyon kedves volt,a kórházzal is maximálisan elégedettek voltunk.

Nem azért mentünk magánba,mert milyen a tv és a szoba falszíne(szerintem senki nem ezért megy amúgy),hanem az orvosa/szülésznője az ottani légkör miatt.Az,hogy tisztaság van,kényelmesek az ágyak és segítőkész a csecsemős már csak grátisz..

2016. márc. 3. 00:08
 25/29 anonim ***** válasza:
86%
Nem! Mert én az egész szülést, kórházban tartózkodást nem úgy gondoltam megélni,mint egy wellness hétvégét. Ennyire nem misztifikálom túl, és tudom,hogy ezzel nem leszek népszerű. Úgy voltam vele,hogy azt a 3-4 napot guggolva is kibírom, akármilyen bunkó is legyen mondjuk a csecsemős, vagy akármilyen rossz is legyen a kaja. Egyébként ehető volt, de hála Istennek csodálatos családom van, és ha megkívántam valamit behozták. A szülésre is így tekintettem. Nem ódzkodtam a császártól, az is lett mindkettő. Ha kellett, hát kellett. Nekem az egészséges babámra volt szükségem, nem füstölőre, meg félhomályra. Ha szép,ha nem, már az első "szülés" előtt úgy indultam neki,hogy ez egy szükséges rossz, hogy megkapjam a világ egyik legszebb ajándékát. Egy cseppet sem foglalkoztatott,hogy kényelmetlen az ágy, pedig az első gyerekkel egy hetet voltunk bent. Úgy voltam vele,hogy ha majd hazajövünk,akkor lesz kényelmes ágy. Nekem nem hiányzott,hogy abban a pár napban a'la carte étlapról kapjak kaját, vagy,hogy a kedvenc színemben pompázzon a szoba. Nekem fontosabb volt pl. hogy legyen koraszülött részleg. És lám, az első babámnál sajnos szükség is volt rá, és hálát adok az ott dolgozóknak, hogy a legnagyobb emberséggel és profizmussal látták el úgy babát, hogy nem másik intézményben kellett feküdnünk. És nem, nem irigy vagyok, megtehettük volna. Mindkét gyereknél felajánlották a nagyszülők (szerencsére megtehetik),hogy kifizetik, ha magánban szülnék. De nem akartam!
2016. márc. 3. 15:03
 26/29 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Utolsó!

Utolsó előtti vagyok,pont azt írtam,hogy nekem az a tapoasztalatom,hogy nem a tv,a kényelmes ágy stb miatt választják a kismamák a magánkórházat.

Hanem az orvos/szüléásznő személye,a sokszor figyelmesebb bánásmód,alaposabb vizsgálatok miatt

2016. márc. 4. 20:52
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Én fogadtam orvost és szülésznőt, meg VIP szobát igényeltem, kiemelt figyelmet kaptam :)

Persze, akinek a magánkórház kell és megteheti, miért ne? Kinek mi a jó :)

2016. márc. 4. 21:26
 28/29 A kérdező kommentje:
27:gondolom, a fogadott dokid örömmel adott számlát is, hogy utak épülhessenek az adóból, ahogyan a magánkórházak.
2016. márc. 4. 22:20
 29/29 anonim ***** válasza:
25-ös vagyok! Azért a plusz odafigyelésért nem magánkórház. Kell fogadott doki, meg szülésznő. Szerintem ezen felül a legtöbben a kényelemért szülnek magánban. Ami-hangsúlyozom- nem baj, csak olyan is van, akinek ez nem olyan fontos.
2016. márc. 5. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!