Ha nem múlna az anyagiakon, szülnétek magánkórházban?
Ha igen melyikben? Miért?
Ha nem, miért nem?
Igen, mert lenne külön szoba, apuka is ott lehetne velünk amikor tud, nem csak a látogatási időben.
Emellett úgy gondolom, több figyelmet kapnék, a nővérek nem hisztiznének ha 10 percre be akarnám vinni a babát a megőrzőbe amíg lemosom magamról a vért.
Nem tudom, melyikben, nem néztem utána :-)
Ha nem múlna az anyagiakon, és biztosítanának mindent olyan esetre is, hogy akár a babával, akár velem probléma van, megoldanák - nos, akkor igen. Biztosan sokkal többet és alaposabban foglalkoznak ilyen helyen babával-mamával egyaránt.
Ellenben én nem ismerek magánkórházakat, így a melyik kérdésre nem tudok válaszolni. :)
Sógornőm a Róbert Károly magánklinikán szült.
Hát mikor elmentünk látogatni kicsit leesett az állam...:)
Én egy évvel előtte szültem, államiban,nem panaszkodom, de azért az nem semmi ami egy magánklinikán van.Máshogy figyelnek az emberre és sokkal jobbak a körülmények.
Elég sokáig bent voltunk,mert bent lehettünk, a pici velünk volt, meg is foghattam:)Sógorom is sokat volt bent,megbeszélték a csecsemősökkel mikor fürdessék a picit,mert szerettek volna ők is ott lenni,megnézni hogy kell, és persze ez nem volt gond.
Szóval teljesen már mint egy állami hely, és igen, én simán szülnék magán kórházban, ha nem számítana a pénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!