Amniocentézis? Volt rossz tapasztalat? Vetélés? Nagyon félek! Telki magánkórházban csináltattad már?
Szia.Én ott csináltattam.Én nem féltem,és maximálisan megbíztam a dokiban.Nagyon rossz lett az integrált teszt eredményem,ráadásul elmúltam 35 éves -1:120 a kockázat Down kórra-és felajánlották az amniot(a Bolgárkerék u.-i Diagnoszikai Központban csinálták a tesztet,Neked is?)Szval így kerültem a Telkibe,Keszthelyi doktorhoz.Odaértünk,bejelentkeztünk,és onnantól mindig figyelt ránk vki.A doki vér profi,és bármit kérdezel mindenre válaszol.A párom végig fogta a kezem,5 perc volt az egész.Nem fájt-ŐSZINTÉN mondom-inkább kellemetlen.Nem is adtak fájdalomcsillapító szurit,mert a doki mondta,h minek szúrjon 2x(és igaza volt)Utána kaptam egy szobát,és jött a szoba picnér(!)h válassza reggelit az étlapról.A párom itt is velem volt,TV-t néztünk,dumáltunk stb.Kb.3 órát pihentem,utána mentünk haza.Ez szerdai nap volt,azon a héten pihentem.Péntek este hívott a doki,h gratulál,a baba egészséges.Ma már 17 hós,és igazi kis kópé.Azon gondolkozom,h a következő babánál már egyből elmegyek amniora,csak nem mindegy,h 170 ezer ft-ot,vagy csak 5 ezret kell fizetni...
Az én ismeretségi körömben kb.4 kismamának csinálták meg,mindenkinek egészséges volt a babája,és meg is maradtak.Szval ne aggódj,csak pozitívan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!