Fogadott orvos helyet, ügyeletes orvos?
Figyelt kérdés
Van fogadott orvosom,de annyira nem foglakozik velem hogy az csuda.Arra a döntésre jutottam hogy inkább szülök ügyeletes orvosnál.Valamilyen hátrányom származhat e ebből hogy meg gondoltam magam?38+5 hetes kismama.2013. okt. 14. 19:11
1/8 Tica0121 válasza:
Szerintem nem származhat belőle hátrányod, hisz a fogadott dokid nem foglalkozik veled. Ha ügyeletesnél szülsz és elégedett vagy vele, akkor jutalmazod, ha nem, akkor nem kap semmit. Bár jobban szerintem a szülésznők foglalkoznak a vajudó kismamikkal. Ha nem volt gond a terhesség alatt, akkor érdemes meggondolni, hogy megéri-e az előre bemondott tarifát kifizetni, ha eddig sem voltál vele elégedett, akkor az a szülésnél sem lesz másképpen! De ez csak az én véleményem.
2/8 A kérdező kommentje:
Hát nem vagyok megelégedve vele egy cseppet sem.Azt hiszem tényleg jobb lesz ha az ügyeletesnél maradok.Igaz hogy a szülésznőn sok múlik.
2013. okt. 14. 19:29
3/8 anonim válasza:
Hatranyod nem lesz, ha annyira gaz a doki, akkor pont, hogy csak jobban jarhatsz, raadasul olcsobban. Max egy kinos pillanat, amikor valamelyik nap osszefuttok a klinikan. Ha pedig epp o az ugyeletes, akkor pech... (Ha pesti vagy nyilvan tudsz masik korhazba menni, hogy ezt elkeruld. En videki, egyetemvaros, megyeszekhelyen nem tudnek, csak egy klinika van.)
4/8 A kérdező kommentje:
Nálunk csak egy van sajnos.Ameddig a magán rendelésre jártam nem volt semmi gond.Amióta a kórháznál kellene hogy találkozunk nst-k alkalmával,egyszerűen semmi érdeklődéssel nincs irántunk.Vagy ki van kapcsolva a telefonja,ha meg felveszi akkor majd az ügyeletes meg nézi a papíromat.Ma 2 órát vártam rá mert állítólag műtött és amikor végre elértem telefonon közölte hogy már nincs a kórházban.Ez szerintem gáz.
2013. okt. 14. 20:06
5/8 anonim válasza:
Kétszer szültem ügyeletesnél és egy rossz szavam sincs. Meg voltam elégedve vele. Persze sok baj nem volt velem, mert elszenvedtem egyedül utána meg a tolófájásoknál gyorsak voltunk :)
6/8 anonim válasza:
En ugyeletesnel szultem raadasul eleg problemas voltam. Vegul surgossegi csaszarral lett meg a lanyom es a leheto legnagyobb figyelmet kaptam. Gyonyoruen ellatta a sebem is. Nem bantam meg. Ez fufg ugye h pont milyen kapsz kis, de egy olyan dokinak egy fillert se adnek aki nem foglalkozik velunk. Olyat az ugyeletes is tud es nem hagysz ott vagyonokat sem.
7/8 anonim válasza:
Hat a varakozas megbeszelt idopontban gaz, de csak ha nincs kommunikacio, vagy nem ker elnezest. Engem is varatott mar 2 orat a dokim, en is merges voltam. Meg is mondtam neki, mint ahogy azt is, h nem a varakozas miatt haragszom (mert epp szuleszthetett, eletet menthetett barmi), hanem a kommunikacio hianya miatt, hogy nem szolt le a recepciora, vagy hivott vissza, barmi... Meg is ertette. Amugy, en egyaltalan nem talalkozom az nst-k alkalmaval vele. Erre kulon szemelyzet van a korhazban (egy nagyon kedves holgy). O ad ki szakvelemenyt is, ha rendben, mehet az ember haza, ha barmi nem stimm, akkor szol az orvosnak. A dokim annyit mondott meg, h o minden eredmenyemet mindig megkapja (vervetel, kenet stb), o mindig mindent tud rolam, szol, ha gond van. A mult heti, 37+4, uh-t a dokim csinalta, legkozelebb 38+6 talalkozunk. Kozben en egyedul jarok az nst-re...
8/8 anonim válasza:
Én is 2x szültem ügyeletesnél,teljesen meg voltam elégedve!
Mindkét doki teljesen jófej,normális volt!Utána be is jöttek hozzám és varratszedésnél is rendesek voltak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!