Ha nem fogadok szülésznőt, sem dokit, akkor is úgyanúgy levezeti az ügyeletes orvos a szülést? Nem bánnak majd velem lekezelőe? És akkor is bennt lehet apárom?
2-szer szültem,mind a 2-szer fogadott dokinál,de HATALMAS csalódás volt mind a 2-szer!
Még nem fogok szülni,de tudni szeretném,hogy itt mindenkinek van/volt/lesz fogadott dokija?Szülésznője?
Ha nem lesz fogadott,akkor is szokás adni pénuz?(nem ezen múlna,ha rendesen elvégezné a munkáját)
Köszi,ÉS KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
Ja és a párom bent volt végig velem. És nem bánt velem senki lekezelően nagyon kedvesek voltak velünk.
Első voltam.
Köszi.
Sok boldogságot,és Kellemes Húsvétot!
Én most fogom szülni az első babámat.Nekem nem lesz fogadott orvosom,mert inkább azt a pénzt a babámnak rakom félre.Az ügyeletes orvosnak kötelessége levezetni a szülést,bár félek,hogy valami idióta orvost fogok kifogni.Itt egyébként se nagyon foglalkoznak a kismamával,csak azzal aki sok-sok pénzt lepakol.De ismerek olyat is,hogy hiába nyomta pénzzel az orvost,szó szerint le se sz.rta.Meg fogta és visszadobta a pénzt,és azt mondta,hogy köszönöm,már ittam kávét.Itt ilyenek azért félek egy kicsit.Ha nem fogadsz orvost akkor is adhatsz neki pénzt,de nem muszáj.
Kellemes ünnepeket neked is!
Szia!
Jan. 3-án szültem, se fogadott doki, se szülésznő, se dúla meg ilyenek....
Mindenki kedves volt, tökéletesen elláttak, a szülés rendben lezajlott, tehát csak jókat mondhatok. Pénzt senkinek nem adtam, sajnos nem vagyunk olyan helyzetben....de egyébként sem adnék, van fizetésük!!!!!
Köszönöm a válaszokat!
Egyetértek Veletek!Azt hiszem én sem fogadok dokit most,tanulok az esetekből.
Csak majd a kórterembe egyik jobban dicsekszik majd a másiknaél,hogy ők mennyit adnak.....kisamamik közt is van különbség....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!