Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szülnétek ügyeletes orvosnál?

Szülnétek ügyeletes orvosnál?

Figyelt kérdés

Fizetnék érte,de nincs időm és idegem magánorvost keresni. A kerületben az a 2 aki szimpatikus volt kiderult h nem vállal szülést. Egyáltalán hogy keressek orvost? Menjek el a rendelésére,ami eleve 10 ezer ft csak azért h megkérdezzem lehet e szulni nála? És ha nem szimpi v nem vállal menjek ujabb 10 ezerért egy másikhoz?

Lehet h inkabb az ugyeletest valasztanam!

2016. ápr. 16. 16:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Utolso:koszi!!!

9es: azt mondta, 30 valahany evig csinalta,mar masfel eve pedig csak mut es terhesgondozason besegit.

2016. ápr. 16. 17:11
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
1-es a budai irgalmas rendire gondolsz?? (Ha igen) en ugytudtam hogy ott csak kardiologia es reumatologia van ...
2016. ápr. 16. 17:34
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Elozo vagyok meg annyit hozza tennek mindenesetre hogy 4eve jarok oda kronikus izuleti gyulladassal.. fekudtem is bent most 9 hetes kismama vagyok.. ugy h nem igazan meghalni megyek en szemely szerint oda :D folyamatosan felujitas van ott az orvosok normalisak.. nem ertem mibol szurted le a velemenyed :)
2016. ápr. 16. 17:40
 14/31 anonim ***** válasza:
71%

Nem, nem szülnék.

Még a terhességeim előtt volt egy problémám, amivel sok nőgyógyászt felkerestem, mire végre az egyik tudott segíteni. Akikkel addig találkoztam, bár még "fizetősek" is voltak, válogatott bunkók majdnem egytől egyig.

Éreztem, mekkora különbség van vizsgálat és vizsgálat között.

biztos voltam benne, hogy csak olyannal szülök, akiben maximálisan megbízom, szakmailag és emberileg is.

Most a negyediket várom, és ugyanazzal a bábával fogok szülni, mint az első hármat is.

2016. ápr. 16. 17:40
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

13as, de jó, hogy írtál, már azt hittem én vagyok a hülye :D

de lehet tényleg az egyes más megyén lévő margitba jár, már az is gyanús, hogy szerintem mindegyik doki rossz, miközben most nagyon dicsérik a margitos orvosokat. nekem is jók a tapasztalataim, de ezt már írtam... :)

2016. ápr. 16. 18:18
 16/31 anonim ***** válasza:
100%

Most már igen, hogy a terveim ellenére a másodikat ügyeletes dokinál szültem.

Volt fogadott orvosom, végig hozzá jártam magánrendelésre, a 8. hónapban az általa ajánlott szülésznők közül is választottam, az élet mégis közbeszólt és nem szülhettem velük.

Természetesen eleinte nagyon rossz volt, de végül is közel ugyanolyan ellátást kaptam és megmaradt 100e Ft, azért ez nem elvetendő...

2016. ápr. 16. 18:21
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
(13) en az irgalmasrol irtam:) vagy a margitnak is hivjak? :D mar semmit sem ertek .. bocsi hogy ilyen gyenge a felfogasom de ragad le kozben a szemem :D
2016. ápr. 16. 18:21
 18/31 anonim ***** válasza:
51%

Én örülök, hogy a saját orvosomnál szültem. Amikor bementem, az ügyeletes kezdett el foglalkozni velem és váltig állította, hogy én még nem fogok szülni egy darabig (elfolyt vízzel érkeztem). A saját orvosomat se akarta értesíteni, így én hívtam a mobilján. Hja, olyannyira nem volt kanyarban a szülés, hogy 3 órával később már a kezemben volt a gyerek.

Ráadásul nekem sok komplikáció is beesett és sokat jelentett, hogy olyan orvos kezében voltunk, aki tapasztalt és jó sebész. Először a gyerek akadt el a szülőcsatornában, így vákuumra volt szükség, majd a méhlepény se akart kijönni. Szanaszét repedtem, mire minden kijött belőlem, de annyira szépen összerakott a műtőben, hogy egy hónap múlva nyoma se volt annak, hogy ilyen traumás szülésem volt.

Távozáskor ugyanez az ügyeletes orvos volt. Már mindenki felöltözve, vártunk a zárójelentéseket. A branült két órával korábban vették ki a kezemből. EKKOR közölte az ügyeletes, hogy kötelező azonnal transzfúzión részt vennem, mert alacsony a haemoglobin szintem. Mondtam, hogy kizárt, volt 4 napjuk rájönni erre, nekem meg vissza nem böknek semmit, én most hazamegyek. Az ügyeletes szerint ehhez nincs jogom. Mondtam, hogy ciki, mert a törvény szerint meg van, úgyhogy vagy ideadja a zárójelentéseket, vagy mutatom, hogyan sétálunk ki nélkülük. Egyből megkaptam a zárójelentéseket és hirtelen a "saját felelősségre elutasítom a kezelést" nyomtatvány is előkerült.

2016. ápr. 16. 18:26
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

15ös vagyok, 13-as, én is az irgalmasról írtam :D

már az előző oldalon reagáltam rá, hogy szerintem az csak kardiológia ;) azért írtam, aztán folytattam.

(úgy tudom vidéken is van margit kórház, gondoltam lehet pont egy irgalmas van mellette és ezekről írt az egyes)

2016. ápr. 16. 18:39
 20/31 anonim ***** válasza:
32%
ügyeletes orvosnál volt a programozott császárom 5 hete, nem volt a terhesség alatt orvosom, mindig ahhoz mentünk, aki épp szabad volt, ismerték a gépből a kórelőzményemet (Kútvölgyi), simán szülnék így újra! nem érte volna meg orvost választani, semmi hasznát nem láttam.
2016. ápr. 16. 18:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!