Kibírtátok szex nélkül terhesen? Párotok megcsalt?
Hiába kivánom a dolgot,közben egyáltalán nem esik jól,ráadásul rögtön befeszül a hasam és a baba is rugdos..más panasz nincs, de ez elég,h inkább be csináljam.
még felépüléssel együtt fél év ,mire talán a régi lehet a szexuális életünk. De addig bem tudom,mi lesz...
2szer bevéreztem, tilos volt. A párom nem csalt volna meg ha semmi nincs akkor sem, de gondoskodtam róla, hogy legalább neki jó legyen. Van az embernek keze, szája, melle....
Ja aki a melegvizet írta azt feletjsd el. Terhesen tilos melegvízben fürödni.
Nekem ebből az egészből az jön le hogy a kérdezőnek már régóta nem valami fényes a házassága, hiszen fél a megcsalástól, és azt gondolja hogy ha legalább szexel(ne) a férjével, akkor legalább a szex miatt nem csalná meg.
De nyilván nem normális egy 10 éves kapcsolatban hogy terhesen attól retteg valaki hogy a párja nem bír ki fél évet szex nélkül. Az ilyen emberrel ne tervezz hosszú távra.
" Terhesen tilos melegvízben fürödni."
Az utolsó 6 hétben kerülendő, egyébként nem tilos, ha problémamentes a terhesség.
Ha melegvízben tilos fürdeni akkor ti miben fürödtetek? Hideg vízben????
Amúgy FORRÓ vízben tilos fürdeni,de kellemes 38-45 fokos vízben nyugodtan
Mondjuk az 55 fokos amiben én fürdök :) persze nem terhesen.
Nekem ezt orvos mondta,úgyhogy ne harapd le a fejem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!