Lehet ebből baj? Vagy ezek szerint normális?
21 hetes terhes vagyok.
Tegnap együtt voltam a párommal, utána fürdésnél egyetlen halvány csepp vért tapasztaltam.
(Tényleg egyetlen minimális csepp volt.)
Megijedtem, de utána semmi több nem volt. Akkor olvastam utána,
Itt meg egy másik oldalon is azt írják, előfordul.
(Megjegyzem, azóta sem tapasztaltam semmi szokatlant.)
Mik a tapasztalatok?
Van-e teendő
(Az "azonnal fordulj orvoshoz" szombaton talán mégse olyan kivitelezhető :S)
Én mennék ügyeletre, de te tudod mennyire fontos a babád élete nektek... én már elvesztettem egyet, szóval nem kockáztatnék.
Ha nincs semmi baja max volt egy potya UH-d :)
Nyilván fontos, különben valószínűleg nem tulajdonítottam volna neki jelentőséget, és a kérdést sem írom ki.
Csak pont én hívtam ki a barátnőmhöz a mentőket tenyérnyi vérzésre, amire közölték, hogy ezért tök fölöslegesen jöttek ki, meg ez normális, stb.
Ezért gondolkodtam el.
Figyi, bármi lehet, én azt mondom jobb félni mint megijedni.
És ha már meggyözöd magad hogy nincs baj, "normális" azt ne a webbeteg oldalon olvasottak alapján tedd :)
A babát érzed amúgy? Rugdos, mocorog?
Éreztem ma is, de akkor du bemegyünk.
A kerületi kórházakba lehet menni ilyenkor? Azokban van ügyelet?
(Bp XI. kerületi vagyok.)
velem is volt ilyen a 16. héten. bementünk a nőgyógyászati ambulanciára, kiderült hogy méhszájsebem van. azt mondta a doki, hogy aktus után gyakori a vérzés, mert ilyenkor érzékenyebb vagy ott lent. ha csak egy kis, "nyákos" vér volt nem darabos és nem görcsölsz, akkor nincs baj. én a helyedbe bemennék azért, de ne aggódj. valószínűleg semmi komoly.
21hkm
Utolsó:
Igen, olyan volt, aztán semmi.
De azért elmegyek ügyeletre, mert soká kell még mennem a dokimhoz, és nem akarom végig idegeskedni.
Köszi a válaszokat!
vicces, hogy 11. kerületiként nem tudsz szombaton bemenni a szent imre szülészetére. mi az, hogy szombaton nem kivitelezhető, szerinted ha péntek éjjel indul meg a szülésed akkor hétfő reggelig összeszorított lábbal kell majd ülnöd? :D hidd el, ugyanaz a doki van ott vérzésnél is mint szülésnél...
én épp most jöttem a kórházból, méhszájseb... :)
tegnap is voltam bent, akkor csak uh-ot csináltak. tök jó volt amúgy ma, mert senki nem volt, nem hazudok, 10 percet töltöttem összesen bent :D
Örülök, ha neked vicces, szerintem elég válasz érkezett, kritikának itt nincs helye.
A rendelőre értettem, hogy nem tudok bemenni, a sajàt orvosomhoz.
Be fogok menni délután, mint írtam, csak nem akartam a másik gyereket magammal cipelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!