Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elvetessem? Nagyon tanacstalan...

Elvetessem? Nagyon tanacstalan vagyok.6 hetes terhes vagyok talan mar a hetedik.5 hetesen mutatta az orvos ultrahangon, hogy a petezsak latszik es benne a szikholyag amibol fejlodik a baba.

Figyelt kérdés

A baratommal voltam. Egyutt orultunk. Tudni kell par dolgot rolunk. En 32 O 24 eves.9 honapja talalkoztunk itt kint Amerikaban /O ormeny/ nagyon boldogok voltunk egyutt, nagyon egymasra talaltunk. O jelenleg orvosnak tanul es meg ket ev hogy vegezzen a sulival, a szuleivel el es a hugaval aki szinten tanul. A huga 23 eves es meg szuz. Ok azt valjak hazassag elott nincs sex.Egymasbaszerettunk.. azt mondta nem erdekli, hogy mar volt korabban tobb kapcsolatom, mert szeret, de igazan sosem fogadja el szerintem, mert azert volt tobb szutiacio amikor felemlegette. Terhes lettem, varatlanul. Eloszor azt mondta megtartjuk lesz ami lesz. "Nehez lesz de atveszeljuk", hisz a papirjaimra meg legalabb kell varni fel evet. Aztan miutan elmondta a szuleinek eloszor /par napig ugy tunt minden rendben/ de aztan hirtelen mindenki ellene fordult es ellenem is. Magyar vagyok, idosebb, nem szuz, ki tudja ki vagyok, ki tudja elhagyom-e stbstb.. pumpaltak a fejet. es kulonbenis a karrierje, fejezze be az iskolat es akkor azt csinal amit akar, de ha most ugy dont megtartjuk nem allnak mellette.

Az en szuleim igazi JO szulok. Ok azt mondtak menjek haza, majd felneveljuk, de en azt sem tudom elkepzelni, hogy apa nelkul neveljek fel egy gyereket. Baratom kerese hogy vetessuk el es majd ket ev mulva elvesz es lesznek gyerekeink. Szeretem ot de azert tudom, hogy addig meg annyi minden valtozhat. Lehet el kellene vetetnem. De lehet nem? lehet nem irtam le mindent de most annyi minden van bennem. Felek az egesztol, hogy tudom lelkileg atveszelni, megbocsatani magamnak..

2008. szept. 23. 02:33
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
szuper drukkolok hogy egészséges baba legyen, ird meg mit mondott a doki, a történeted mesébe illő, szivböl kivánom igy is folytatódjon.
2009. nov. 9. 08:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!