Elvetessem? Nagyon tanacstalan vagyok.6 hetes terhes vagyok talan mar a hetedik.5 hetesen mutatta az orvos ultrahangon, hogy a petezsak latszik es benne a szikholyag amibol fejlodik a baba.
A baratommal voltam. Egyutt orultunk. Tudni kell par dolgot rolunk. En 32 O 24 eves.9 honapja talalkoztunk itt kint Amerikaban /O ormeny/ nagyon boldogok voltunk egyutt, nagyon egymasra talaltunk. O jelenleg orvosnak tanul es meg ket ev hogy vegezzen a sulival, a szuleivel el es a hugaval aki szinten tanul. A huga 23 eves es meg szuz. Ok azt valjak hazassag elott nincs sex.Egymasbaszerettunk.. azt mondta nem erdekli, hogy mar volt korabban tobb kapcsolatom, mert szeret, de igazan sosem fogadja el szerintem, mert azert volt tobb szutiacio amikor felemlegette. Terhes lettem, varatlanul. Eloszor azt mondta megtartjuk lesz ami lesz. "Nehez lesz de atveszeljuk", hisz a papirjaimra meg legalabb kell varni fel evet. Aztan miutan elmondta a szuleinek eloszor /par napig ugy tunt minden rendben/ de aztan hirtelen mindenki ellene fordult es ellenem is. Magyar vagyok, idosebb, nem szuz, ki tudja ki vagyok, ki tudja elhagyom-e stbstb.. pumpaltak a fejet. es kulonbenis a karrierje, fejezze be az iskolat es akkor azt csinal amit akar, de ha most ugy dont megtartjuk nem allnak mellette.
Az en szuleim igazi JO szulok. Ok azt mondtak menjek haza, majd felneveljuk, de en azt sem tudom elkepzelni, hogy apa nelkul neveljek fel egy gyereket. Baratom kerese hogy vetessuk el es majd ket ev mulva elvesz es lesznek gyerekeink. Szeretem ot de azert tudom, hogy addig meg annyi minden valtozhat. Lehet el kellene vetetnem. De lehet nem? lehet nem irtam le mindent de most annyi minden van bennem. Felek az egesztol, hogy tudom lelkileg atveszelni, megbocsatani magamnak..
Szia!
Látom, rengetegen éreznek Veled együtt. Ami tény, sohasem tudhatod, hogy mikor döntesz jól az életben és mikor rosszul. Sajnos ezzel mindenki így van!
Nekem már van egy 20 hónapos kislányom és most várjuk a másik babát (16 hetes vagyok). Egy dolog biztos, a legszebb ajándék, amit az élettől kaphatsz az egy gyerek! Annyi örömet okoz, amennyire senki nem képes! Mikor azt mondja először, hogy anya, az a világ legszebb érzése!
Nehéz a döntés, tudom, de a szüleid támogtásával sikerülhet gyönyörű életet varázsolnod a picivel (ha úgy döntesz, hogy egyedül apa nélkül felneveled)! Az apa meg tutira rájön, ahogy először meglátja a kisbabábát, hogy a legnagyobb butasága az volt, amikor arra kért, hogy vetesd el! Ilyenre senki nem kérhet, ez csakis a Te döntésed! Ha szeret, a "bajban" is szeressen!
Nagyon drukkolok Neked és szívből kívánom a legjobbakat!
Anna
Szia!
Nekem van már egy kislányom. Az apja hét hónapos terhesen elhagyott minket. A lányomat szüléskor látta utoljára, azóta sem. Pedig tervezett baba volt. A párom mégis megijedt és cserben hagyott minket. Öt év telt el azóta. Volt egy pár kapcsolatom. Hosszabb is, rövidebb is. már feladtam a reményt, hogy nekem "normális" életem lehessen, amikor is megismertem a mostani páromat.
A legelső együttlétünkkor terhes lettem. Mivel nagyon rendszertelen a mensim, ezért kilenc hetesen derült ki, hogy babát várok. A párom azonnal azt mondta, el kell vetetni. De én nem akartam. Naponta hallgattam, hogy mindenkinek az életét tönkre teszem magam körül, leginkább az övét, stb.
Kegyetlen hetek voltak. Nem tudtam, hogyan döntsek, hiszen a páromat alig ismertem. A családját egyáltalán nem és ő sem ismerte az enyémet.
Nem tudtam, hogy igazából milyen háttért tudunk teremteni, vagy, hogy együtt maradunk-e egyáltalán.
Párom a mai napig azt mondja, hogy nem azért van velem, mert gyereket várok, hanem, mert szeret, de higgyem el, ha úgy alakul a helyzet, őt nem fogja érdekelni, hogy gyerek, vagy nem gyerek. Ő akkor lelép.
Tudom, érzéketlen és faragatlan egy tuskó, de az enyém....
Megtartottam a babát. Nem érdekelt, hogy mit fognak rólam gondolni, nem érdekelt, hogy egyedül maradok. Egy gyerekkel már megcsináltam a csodát, akkor a másikkal is képes leszek rá.
A kapcsolatunk még tart, de sosem lehet tudni, hogy meddig.
A legjobban azt utáltam, hogy szűkségem lett volna segítségre, a családomra, de senki sem törődött velem. teljesen magamra maradtam és a döntést egyedül kellett meghoznom.
Boldog vagyok, hogy megtartottam. Hatalmas lehetőséget kaptam és én éltem vele.
Amikor a pocakomban megmozdul, mindig arra gondolok, hogy ugye, hogy ugye?!
Az anyaságtól szebb, jobb dolog nem igazán történt velem.
34-éves vagyok, tudom, hogy mire vállalkoztam.
Ne vetsed el. Ha megszületik a kicsi, rá fogsz jönni, hogy Ő mindennél többet ér! Nincs fontosabb, mint egy gyerek az ember életében. Isten adta, VAN! Nézd meg ezeket a képeket:
[link] Már odabent is igazi kis emberke! Ugye, nem akarod megölni?
Senki sincsen a te helyzetedben, nem látjuk át a tényleges helyzeted. Amit ide leírtál az édes kevés egy döntéshez.
És alapvetően mind kismamák, vagy anyukák vagyunk. Ne hallgass ránk. Magadra hallgass. Az érzéseidre, a szívedre. Ezt a döntést magadnak kell meghoznod. Nem könnyű, nem is egyszerű. De biztosan jól fogsz dönteni.
Én úgy gondolom, hogy csak és kizárólag Te tudod, hogy mik voltak a körülmények, az érzések, stb. Bár alapvetően babapárti vagyok, mégis azt mondom, hogy JÓL DÖNTÖTTÉL!
És csak Te tudod, hogy miért!
Koszonom az erdeklodest.
Elvetettem a babat. Egy eve szept. 26an.
Utana buntudatom volt , nagyon magam alatt voltam.
Baratom is megvaltozott. Tobbszor mondta, hogy mar nem szeret ugy , es hogy nincs kozos jovonk a szulok miatt.
Decemberben szakitottunk ket het szunet utan ujra osszejottunk de meg mindig azt mondta, hogy nincs kozos jovonk. Nyaron en szakitottam vele. Mondtam, hogy szeretem boldog vagyok vele, de nekem tovabb kell lepnem , ha o nem tervez velem.
ket honapig csak telefonon beszeltunk, de iszonyatosan hianyoztunk egymasnak. majd taliztunk es ujra egyutt vagyunk. A szuleinek megmondta, hogy szeretne elvenni.. ok is valtoztak mert azt mondtak az a lenyeg,hogy boldogok legyunk . Valoszinuleg lattak rajta, hogy szenvedett a hianyom miatt.
Szeptember elejen jottunk ossze ismet.. es nem hiszitek el, de mult heten nem jott meg es vettem tesztet ami pozitiv lett :) meg nem mondtuk el a szuloknek, mert jovo heten akarok menni orvoshoz, hogy lassam minden rendben van-e. O azt mondta, hogy szeret es barmi legyen mellettem marad.
Ami a felelmem, hogy korabban volt cisztam meg gyulladt a petefeszkem sokszor es az abortusz utan nem voltam vizsgalaton kb egy evig. felek, hogy most amiatt szurkal meg fajogat a hasam, mert mehen kivuli.
Jovo heten UH n kiderul ,de addig nagyon ideges leszek..
ugy orulnek, minden rendben lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!