Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes vagyok. Vettem egy...

28 hetes vagyok. Vettem egy 50-es rugit a babának. Lehet nem jól tettem? Az kicsi lesz neki?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 6. 14:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kicsi termetű akkor jó lesz neki. Általában 56-ossal kezdenek.
2010. ápr. 6. 14:09
 2/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is vettem 1-2 db. 50-es rugit és body-t biztos ami biztos.Nem tudhatjuk mekkora lesz a születéskor a pici.:)

Boldog Babavárást!

24 hetes km.

2010. ápr. 6. 14:11
 3/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
66%
Hacsak nem lesz koraszülött vagy alulfejlett, akkor bizony kicsi lesz neki :) vagy max. pár napig-hétig tudjátok használni. Ha megvan a blokk, próbáld meg visszacserélni. És inkább 56-osokat vegyél, de ne sokat, az is benne van a pakliban, hogy átlagnál nagyobb babád lesz, és az 56-os is csak pár hétig lesz rá jó. Majd ha már meglesz, akkor vegyél/vetess még rucikat, akkor majd tudni fogod már, még miből mennyire lesz szükség.
2010. ápr. 6. 14:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én nem vettem volna a helyedben mert az 56 méretűt tovább ki tudjátok használni. Igaz először még az 56 is nagy rá, de szerintem felesleges 50es méretűt venned.
2010. ápr. 6. 14:14
 5/18 Vilcsianyuja ***** válasza:
Utsó vagyok, azt se felejtsük el, hogy nagyobb méretbe bele lehet tenni a babát, de kisebbe már nem :)
2010. ápr. 6. 14:14
 6/18 anonim ***** válasza:

Általában 56-osat viselnek az újszülöttek, de egyrészt lehet hogy kicsike lesz a te babád ezért nem árt hogy felkészültél, másrészt fazontól is függ a méret szóval lehet hogy némely 50-es még egy nagyobb babszira is jó, vagy épp egy kisebb nem veszik el az 56-osban :)

Mi vettünk több méretet már, 56, 62, de vannak amelyek totálba egyforma hosszúak :)

2010. ápr. 6. 14:15
 7/18 anonim ***** válasza:
szerintem felesleges volt. 56 osnál kisebbet kár venni, az is kinövi pár hét alatt. amúgy meg a méretezés csak egy saccolás. lányom 83 centi, és amibe az van írva, hogy 74 cm, jó rá. viszont van ami 80-as, és kicsi. szóval nem az lényeg, hogy mi van beleírva. összehasonlítva amit vettél egy 56-ossal, lehet, még nagyobb is lesz.
2010. ápr. 6. 14:20
 8/18 anonim ***** válasza:
Szerintem nem árt ha van 1-2 kisebb méretű... Az én lányom nem volt se koraszülött,se alulfejlett teljesen átlagos baba volt és jól jött hogy volt egy pár 50-es méretű ruhája... :)
2010. ápr. 6. 14:22
 9/18 anonim ***** válasza:
Én is vettem az én kisfiamnak, az volt a hazamenős ruhája is. 3550 grammal és 55 cm-el született, de még egy picit nagy is volt rá. Talán 3 együttese volt 50-es, ezeket kb. az első 2 hétben ki is tudtuk használni, legalább nem lógott a kezén, lábán a ruha. Különben egy nagyon jól fejlődő csecsemő a kisfiam, az első 1 hónapban heti 5-600 grammokat hízott, de így is csak kb. olyan 2 hónapos kora körül kezdtem használni a 62-es ruhákat. És addig is kell adni rá ruhát nem?
2010. ápr. 6. 14:27
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

A legfontosabb, hogy mekkora baba várható. Ha alacsony termetűek vagytok, akkor jó az 50-es méret! Nekem mindkét fiam kicsike volt, 1 hónapig elhordták az 50-es méretet, 3 hónapig az 56-t.

Azt mondják, hogy legyen néhány kicsi méretű ruhácska is, ne túl sok, mert lehet, nem is lesz rá szükség.

2010. ápr. 6. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!