34+2hetes km vagyok és nagyon megfáztam, láztalan vagyok, fáj a fejem vettem be 1szem rubohpent ugye nem lesz baja a babának? Meg a náthátol?
Szerintem nem lesz gond. Én 25 hetes vagyok, már 2szer volt migrénem a terhesség alatt. Én algoflex fortét vettem be rá. A dokim azt mondta, hogy ibuprofen tartalmú fájdalom csillapítót vehetek be.
25 hetes Km
Az én anyukám orvos, és nem tűr a házban semmilyen paracetamol tartalmú dolgot, mert máj és vese károsító.
25 hetes Km
Nekem panadolt engedélyezett a doki terhesen.
Igyàl sok meleg mézes citromos teát.
Én a hétvégén voltam nagyon beteg, 3 napig injekcióztak, antibiotikumot kaptam. Nem lesz semmi baja tőle a babának. Azóta is szépen mozog, és egyébként is egyszeri alkalom volt. Jobbnak láttam gyorsan kikúráltatni magam, mint hogy még 1 hét múlva is feküdjek kínok között. Mondanom sem kell,h. a 3. napra, teljesen jól voltam. Nem lesz semmi baja a te babádnak sem.
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!