Utrogestan mellett barnázás, enyhe mensis görcsök meddig tartanak?
Drukkolok, hogy rendben legyen minden!
Nezd, az utrogestan akkor segit, ha progeszteronhiany miatt volt a verzes. Ha nem smiatt, akkor igazabol attol jobb nem lesz, de artani sem art.
Nekem anno haematomam volt, vereztem es lett egy veromleny is, addig vereztem/barnaztam meg, amig az ki nem urult es fel nem szivodott.
En pl nem kaptam utrot, mert a progiszintem rendben volt, rutascorbint szedtem, mert elvileg az erositi az ereket. Pihennem kellett es magneziumot szedtem, bar a mensi jellegu gorcsok teljesen normalisak korai terhessegnel.
Ha lattak nalad is haematomat (gondolom a beverzes alatt arra gondolsz), akkor a barnazas "normalis" pehet, hiszen a bent rekedt ver kijon elobb-utobb.
A szabalytalan petezsak nem hangzik tul jol, de lattam itt mar tobb kerdesben ilyet, ahol jo vege lett a dolognak.
Ha nem verzel/gorcsolsz jobban, akkor szerintem felesleges korabbam visszamenned, mert ettol tobbet nem hiszem, hogy jelenleg tenni tud az orvos. meg az sem biztos, hogy ultrahang alapjan tudna mondani barmi biztatot ilyen rovid idon belul, altalaban egy hetre az elso vizsgalat utan latszik jol, hogy van-e valtozas, nott-e a petezsak, beindult-e a szivmukodes, par nap kulonbseggel a ket vizsgalat kozozz nem biztos, hogy lesz meg erdemi valtozas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!