Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van itt olyan aki hólyag vagy...

Van itt olyan aki hólyag vagy hüvelyfertőzés miatt vesztette el babáját?

Figyelt kérdés

Leírnà mi történt?

Természetesen ha nem olyan fàjdalmas az emlék

2016. ápr. 13. 05:38
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én a leukocytás meg adtam le tenyésztést, az első kivételével az utolsó kettő kontaminált lett,nem lehet értékelni. Jövő hét elején tudok leadni megint. Ha e.coli lenne , azt érezném, régebben volt, az gyilkos. Nem lett volna elég az egy doboz antibiotikum a mostani első tenyésztésre? Félek a koraszüléstöl. Két hónapja nem jutok előrébb.
2016. ápr. 15. 12:58
 12/17 anonim ***** válasza:
Most jöttem vissza a dokitól kaptam Zimnatot 5 napig kell szedni majd megint megnézik a vizeletet. Azt mondta lehet h a gyerkőc nyomja a hólyagot v a vezetéket és az ott pangó vizeletben elszaporodnak a bacik... hát mindegy is remelem megszabadulok vegre a staphilococcustól...
2016. ápr. 15. 13:05
 13/17 A kérdező kommentje:

Úgy legyen !!

:)

11.es válaszoló.

Hát reméljük sikerül megtudni mi a baj.

Az én orvosom csak talàlgat .Tenyésztés nèlkül.

Bízz te isbenne hogy kikezelnek s nem lesz koraszülött.

Én se fogom őket békén hagyni.

2016. ápr. 15. 13:56
 14/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, te hány hetes vagy? Köszönöm a biztatást!
2016. ápr. 15. 13:58
 15/17 A kérdező kommentje:
17
2016. ápr. 15. 14:12
 16/17 anonim ***** válasza:
Jutottatok előrébb? Nekem ismételten vegyes baktérium flóra jött ki. Augmentint kapok rá. Remélem jó lesz...
2016. ápr. 20. 15:30
 17/17 A kérdező kommentje:

Jobbulàst!

Most àll nálam minden de tenyésztés nem volt.

2016. ápr. 20. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!