Terhesség tervezésnél akkut voltam felfázva(e coli), 3 honapig meg se jött de a tesztek negatívak.
Miután kikezeltek elindult a peteérés (addig nem is volt)és egyből terhesség lett (szoval 4. Honapban se jött meg, még poénkodott is a terhes gondozo hogy menstruacio szerint számolva a terhességi heteket látni lehetne már a pocakrol is :))
Ezután hüvelygyulladás, nem mertem a felirt kupot használni mert magzatkárosito.
38. Hétre született elképesztően magas CRP vel amit mondtak hogy kisgyerek szintűnek felel meg ilyet nem is láttak még csecsemőnél. Antibiotikunra jol reagált egy hétig voltunk bent születés után.
De egészséges nagynövésű baba nem allergiás nem asztmás ugy néz ki a későbbiekben sem sinylette meg hál ég.
2016. ápr. 13. 06:35
2/17 anonim válasza:
Bár utólag derült csak ki de nekem is e.coli ferőzésem volt ezért lett korsszülött a babám, 35. Hétre született. Fertőzést kapott, 11 napig PIC-en voltunk! Ebből lett egy asztmája amit szép lassan kinövünk, most 4 éves. Kemény volt az az idő amig az inkubátorban nezhettem... most a 3. Babánkat várom és a doki már 2szer csináltatott vizelettenyésztést, és 30 hetesen meg hüvelyből csinál baktérium tenyésztést hogy elkerüljük a koraszülés megismétlődését!
2016. ápr. 13. 07:16
3/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
És nyitva voltatok?
Vagy zàrt volt a méhszàj?
2016. ápr. 13. 14:08
4/17 anonim válasza:
Engem is érdekelne, hogy semmi tünet nem utalt húgyúti fertőzésre? Én 27 hetes vagyok most , semmi panaszom, védőnő nem lát semmit a vizeletemben, 24 hetes labor szerint irtó sok a leucocyta benne...
2016. ápr. 14. 19:13
5/17 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy a védőnőnél a vizelet vizsgálat nem sokat ér.
Ha bizonytalan vagy inkàbb mindig laborba juttass be vizeletet.Jobban jàrsz.
2016. ápr. 15. 04:54
6/17 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondsni hogy mi volt előbb az hogy kinyílt a méhszáj majd jött a fertőzés, vagy pedig eleve a fertőzés miatt kezdtem kinyilni. 33 hetesen kerültem kórházba, de vissza tudták tartani még 2 hétig. Persze végig kaptam augmentint, meg klion d100 kúpot is. Sajnos most nem lett jó a vizelettenyésztés eredménye, staphilococcus... pedig 2 hete is ez volt kaptam antibiotikumot és mégis van a vizeletben, nagyon rossz lett az eredményem, ma megyek dokihoz vele. 2es voltam
2016. ápr. 15. 07:05
7/17 anonim válasza:
Ja és az égvilágon semmi tünetem! Nem csíp nem sötétebb a vizelet, nem járok sürübben pisilni, nem fáj a hasam alja. Semmi nincs tünetként!
2016. ápr. 15. 07:06
8/17 A kérdező kommentje:
Jaj szegénykém jól összejött.
Nàlunk nagyon nehezen csinàlnak tenyésztést.
Kívànom nektek a legjobbakat.
2016. ápr. 15. 07:57
9/17 anonim válasza:
Köszi! Hát én mondtam a háziorvosomnak hogy a nőgyógyászom kéri a tenyésztést is megcsináltatta! Remélem most kapok vmi olyan antibiotikumot ami kinyirja az összes bacit! Pedig tőzegáfonya teát is iszok! 😯
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!