Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit takar pontosan az, hogy...

Mit takar pontosan az, hogy kezeletlen hüvelyfertőzés?

Figyelt kérdés
Az mennyire szamìt kezeletlennek, ha semmi tünet nélkül egy kötelező kenetvizsgálat mutatja ki, hogy bakteriális hüvelyfertőzésem van? Nagyjából sejtem, hogy mikor szedhettem össze, mert a kenetvétel előtt 2 héttel antibiotikumost kúrán voltam és valahogy kiment a fejemből, hogy igyak normaloret és használjak tejsavas kúpot. Ezutan 2 hétre rá jött a rutin kenetvizsgálat, melynél semmi tünetem nem volt, mégis baci tenyészett ki. Ezután 4 hétig a doki álltal felírt kúpokat (jódos és protexin) használtam. Most volt vette le megint a kenetet, elküldte tenyésztésre, az eredmény 1.5 hét múlva. Most viszont úgy érzem rosszabb lett mint előtte. Ha még van baci, de most nem kezelem mert várjuk az eredményt, addig nem okoz gondot a babánál? 23hkm
2015. ápr. 20. 19:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Húha. Hát gondot annyira nem okoz,mert kezelték végül is és a kicsit védi a burok,de az is nyilván megrepedhet egy fertőzéstől,de ahhoz azért durva fertőzésnek kéne lennie. De ha most érzed a tüneteket előtte meg nem érezted,akkor szólnod kellene vagy a terhesgondozáson vagy az orvosodnak,hogy valami nem jó. Kenetet,hogy hogy vettek? Nekem amikor volt egy kis hüvelygyulladásom,akkor azt mondta a doki,hogy nem vesznek kenetet,mert az nem jó terhesség alatt.
2015. ápr. 20. 19:27
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudja a doki, de azt mondta várjuk meg az eredményt mert akkor írja fel célzottan a kezelést. Előre meg nem akar fsleslegesen kezelgetni, mert konkrétan nem tudja mi a baj. Szval most várok, és remélem nem lesz baj. Vett, mert a terhesgondozás része nála. Magán doki egyébként, de még szerencse hogy levette, mert lehet h később tényleg nagyobb gondot okozott volna. Pláne h semmi bajom nem volt.
2015. ápr. 20. 19:57
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkor jó,ha tudja. Igen ilyen esetben szerencse,hogy még időben észrevette. Nekem szerencse volt a szerencsétlenségben,hogy már az elején meg volt a tünete,de a terhesség előtt csak kezeltek össze-vissza,meg tologattak arrébb. Aztán amikor már terhes voltam,a 13. héten kicsaptam a hisztit,muszáj volt. Senki nem kezelt,vizsgált,hiába mondtam,hogy mi van. Szerencsére pont egy normális doki volt bent és meg is vizsgált. Azóta (lekopogom) semmi bajom.
2015. ápr. 20. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!