Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatti hüvelyfertőzés?

Terhesség alatti hüvelyfertőzés?

Figyelt kérdés
37 hetes kismama vagyok és mostanság elég híg a hüvelyváladékom. Eddig nem gyanakodtam semmire, gondoltam, terhesség alatt ez is normális, volt már ilyen az elején. Viszont azt érzem, mintha belül viszketnék. Egyszerűen nem tudom megmondani, hogy csak beképzelem, mert félek, hogy elkapok valamit vagy tényleg el is kaptam valamilyen fertőzést. Nem mindig érzek viszketést és mikor érzem, akkor sem erős. 37. hétben vagyok, az orvos 3 héttel ezelőtt azt mondta, hogy a külső méhszájam elkezdett kinyílni. Igazából attól tartok, hogy ha fertőzés áll fenn, akkor tovább terjedhet. Jövő hét végén megyek legközelebb orvoshoz, ott mindenképp megemlítem neki. Ha nem rosszabbodik és ilyen kétes marad, tehát nem érzem egyértelműen azt, hogy elkaptam valamit, akkor ráérek hét vége felé menni orvoshoz? Tényleg néha érzek valami viszketés félét, de általában, főként mikor valami dolgom van, nem is veszek észre semmi ilyesmit. Volt már fertőzésem még terhesség előtt, na az piszkosul kellemetlen volt, úgy viszkettem.
2014. aug. 23. 18:31
 1/3 anonim ***** válasza:
22%
A terhesség alatti hüvelyfertőzés koraszülést okozhat, szerintem, amilyen gyorsan lehet, keresd fel az orvost.Én is kaptam kúpot ilyen miatt.
2014. aug. 23. 20:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Erről hallottam én is, mindenképp fogok szólni neki, de 37 hetesen már nincs szó koraszülésről.
2014. aug. 23. 21:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Más okok miatt viszont fontos kezelni.
2014. aug. 23. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!