Ti hol vásároltok kismama ruhákat?
Figyelt kérdés
Most hogy jön a nyár, és elkezdett nőni a hasam, már szinte egyetlen ruhám se jó rám. A felsőim közül még van amelyik jó, de van amelyikből már kilátszik a hasam :( Ti hol vesztek ruhákat? Nyári ruhák is érdekelnének, azok a vékony, lenge, nyári, földig érő fajták.
Felpróbálás nélkül nem merek venni semmit, így az online vásárlás kizárva sajnos.
21hkm
2016. ápr. 12. 20:20
11/11 anonim válasza:
Én pont Budapesten laktam amikor terhes voltam. A Mini-manó bababolttal szemben van egy kismama ruha bolt, ott vettem egy nadrágot, de elég drága volt.
Ha nem találsz kifejezetten terhes ruhát, akkor próbáld megoldani bő fazonú felsőkkel. (Én pl. felsőt nem is vettem.) Vagy bővebb egyberészes szoknyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!