Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hol vásároltok kismama ruhákat?

Hol vásároltok kismama ruhákat?

Figyelt kérdés
Esetleg valamilyen nagyraktár vagy netes oldal?
2014. okt. 18. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
hasznaltan aprodon vagy jofogas.hun szinte fillerekert, szinte uj allapotban vettem ami kellett.
2014. okt. 18. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Én kínaiban vettem egy nadrágot, felső nem kellet mert azok jók voltak vettem egy rövidebb bandázsszerűséget és így tökéletes volt. 1 nadrág elég volt mert dolgozni nem jártam, már mikor kinőttem a cuccaim, itthon meg melegítőben, rövid naciban voltam, így utcainak 1 elég volt.
2014. okt. 18. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
gapről rendeltem ill. a h&m-ben. Párat a mamaspapasről
2014. okt. 18. 17:53
 4/4 anonim ***** válasza:
En nem vettem kifejezett kismamaruhákat,egy nadrágot vettem az nagyon kényelmes mert már a farmerokba nem fertem bele a pocimtól:))amugy cicanadrágokat hordok..felsőket meg nagyon sokaig hordtam a regi poloimat,most meg vegttem pár nagyobb pulcsit de olyanok amiket szülés után is tudok hordani mivel meg mindig s es a méretem csak hosszabb fazonuak igy belefér a hasam!!en teljesen feleslegesnek tartom a 15.000 forintos kismama ruhákat megvenni mert mar annyi hosszabb felsőt lehet kapni amibe belefér a poci,és lehet hogy soha többet nem fogom felvenni őket!!32hkm
2014. okt. 19. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!