Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hol vásároltok kismama...

Ti hol vásároltok kismama ruhákat?

Figyelt kérdés

Most hogy jön a nyár, és elkezdett nőni a hasam, már szinte egyetlen ruhám se jó rám. A felsőim közül még van amelyik jó, de van amelyikből már kilátszik a hasam :( Ti hol vesztek ruhákat? Nyári ruhák is érdekelnének, azok a vékony, lenge, nyári, földig érő fajták.

Felpróbálás nélkül nem merek venni semmit, így az online vásárlás kizárva sajnos.

21hkm

2016. ápr. 12. 20:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
én kinéztem olyan kismamákat a jófogáson, akik sokat hirdetnek...megbeszéltem egy időpontot elmentem hozzájuk és megvettem tőlük 2-3 darabot ami tetszett...3000 ft-ért két felsőt két nadrágot legutóbb...szinte új állapotban vannak...
2016. ápr. 12. 20:22
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

En videki nagyvarosban lakok, itt nem hirdetnek annyi ruhat, mint a fovarosban, de holnap pont talalkozok valakivel a jfgs-rol, farmer kismama szoknyat veszek, aztan megyek be a varosba, mert az egyik turi kirakataban lattam, h kiirtak, h arulnak kismamanacikat! Ibejezek is, hatha talalok ott valamit, bar ez nem a legolcsobb megoldas...

Asos-bol is szeretnek rendelni nemsokara, trikokat...

Az a baj nalam, hogy nagyon keves hasznalt ruha van, ami tetszik... Ami tetszik, az meg tuti nem a meretem...:D igy marad a dragabb megoldas, de remelem lesz meg babam es fogom tudni hordani a holmikat kesobb is! :)

2016. ápr. 12. 20:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Én a glamour napok alkalmával most "tankoltam fel" kismamaruhákkal egész jó áron. C&A és h&m nálam a favorit, a brendonban is vannak kismamaruhák de csillagászati áron.Nekem már csak egy alkalmi ruha kellene májusra mert esküvőre megyünk...na ez már nekem is fejtörést okoz. :) 24 hkm
2016. ápr. 12. 20:52
 4/11 anonim ***** válasza:
26%
H&M "maternity" resze nem draga es jo. Vagy a c&a "kövér részlege". Mindkettot szerettem terhesen.:)
2016. ápr. 12. 21:31
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Hello Baby, Hello Mami, Bboom, Mona Mama, H&M, C&A, Next, R&D kismamadivat, Waiting for you kismamaruha, Io mamma...ennyi ugrott be:-)
2016. ápr. 12. 21:50
 6/11 anonim ***** válasza:
79%
Nem kifejezetten kismamaruhákat hordtam. Vettem gumis derekú szoknyát, rövidnadrágot, térdnadrágot, lazább, hosszabb felsőket, tavasszal vagy hűvösebb időben leggingset vettem fel hozzá. Olyan jól el voltam így.. egy kismamafarmerom azért volt, azt egy helyi bababoltban vettem, kismamaruhák csak farmer van de úgy gondoltam elég is annyi.
2016. ápr. 12. 21:57
 7/11 anonim ***** válasza:
86%

ilyesmiket vehetsz próba nélkül is:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 12. 22:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Érdemes időnként a lidlben is körülnézni. Én legutóbb ott vettem hosszított pamut pólókat és ha kismama hetek vannak, szoptatós melltartótól kezdve mindenféle ruhaneműt árulnak.
2016. ápr. 12. 22:45
 9/11 anonim ***** válasza:
3-as válaszolö vagyok.Igen úgy van ahog y az előttem író is mondja...pont csütörtöktől lesznek a lidl-ben kismamaruhák,fehérneműk... ki is néztem ott a magasított derekú bugyikat (máshol nem is igazán találtm) :):)
2016. ápr. 13. 03:57
 10/11 anonim ***** válasza:
a h&m-be vettem egy kismama nadrágot, de sajnos már nem tudom felvenni, a hízás és a vizesedés miatt, ezért áttértem a leggings nadrágra, ami kényelmes is és terhesség után is tudom hordani + hosszú felsőket vettem, azok még mindig rám jönnek és utána is tudom hordani :)
2016. ápr. 13. 09:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!