Jogosan bánt, amit a barátom mondott, vagy túl gondolom?
Múlthét pénteken csináltam tesztet, ami pozitív lett.Nem szerettünk volna még babát, mert fiatalok vagyunk és még csak 9 hónapja vagyunk együtt.Így sajnos szóba jött az abortusz is. Nem szeretném elvetetni, de úgy akarok gyermeket vállalni, hogy mindent megadhassak neki, jelenleg ez nem menne.A barátom azt mondta ő nem akarja a műtétet, mert tudja, hogy nagyon fájna nekem.Kicsit rosszul esett, hogy nem a magzat miatt aggódik és nem is azért nem akarja, mert a mi közös gyermekünkről van szó.
Talán túl reagálom és van most ennél nagyobb gondunk is, de kiváncsi vagyok, hogy szerintetek jogosan idegesít ez a megjegyzés.
a férfiak sokkal később kezdenek kötődni a babához, mint mi nők. az én párom is hasonlóan volt, pedig mi terveztük. de annyira megszenvedtetett a baba, annyit hánytam, kórházban voltam már az első hetektől, hogy felvetette hogy vetessük el. én nem tudtam megtenni, és rosszul is esett, hogy nem is érdekli a babánk, de ő csak miattam aggódott. látta hogy mennyire szenvedtem, és féltett. mostanra már jobba helyzet, már ő is aggódik és érdeklődik a fiunk iránt, de kellett ez a pár hónap, hogy ez kialakuljon :)
21hkm
szerintem a barátod tök rendes, hogy azt tartja szempontnak mi fájna neked mi nem...
az, hogy a baba érdekeit, jövőbeni megélhetési lehetőségeiteket nem nézi, valószínű abból adódik hogy még fiatalok vagytok, nem érzi a felelősséget.
Értem hogy miért esetr rosszul, de gondolj arra hogy azért mondta ezt mert érted aggódik, mert szeret és nem akarja hogy szenvedj.
Képzeld el a fordított helyzet mennyivel bántóbb lenne, hogy mindent viselj el mert a baba az első és kit érdekel hogy te közben miken mész keresztül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!