Jogosan gondolom így? (legjobb barát)
A legjobb barátom legtöbbször ha vele vagyok és még 1 osztálytársunkkal, akkor sokkal több időt próbál vele tölteni, sokkal jobban érzi vele magát, és én leszek az a 3. kirekesztett személy a 3-as barátságban.
Az igaz, hogy az osztálytársunkkal csak a suliba találkozik, míg velem a sulin kívül heti 2-3 alkalommal, és együtt és megyünk, s jövünk. Azaz velem tölti a legtöbb idejét, s sok közös programunk van, bár azok 90%-át mindig én szervezem. Ő introvertált, visszahúzódó és azt mondja túl sokat keresem én, így neki nincs lehetősége programokat szervezni.
Szerintetek jogosan gondolom úgy hogy ha legjobb barátok vagyunk, akkor ha bejön egy 3. személy akkor velem kéne többet foglalkozzon, s nem a másikkal? Vagy teljesen jogtalan, s nem kéne parázzak ezen, mert attól legjobb barátok vagyunk, csak éppen többet akar a másikkal lenni, mert másképp sokkal kevesebbet tud mint velem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!