28 hetes kismama vagyok, meliroztatni szeretném a hajam, mennyire káros a kis pocaklakomnak?
Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 18:41
1/7 anonim válasza:
Nekem a fodrász azt mondta hogy nyugodtan lehet hajat festetni,csak jól szellőzött helyen.
2/7 anonim válasza:
Én is festettem terhesség alatt 2-3-szor. Semmi bajunk nem lett.
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem káros legalábbis eddig semmi bajunk nincsen.:) Eddig nekem 2x lett festve és még szeretnék egyszer elmenni befestetni.
32 hetes kismami
4/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem hagyd ki ezt a festést, főleg a melírozást! A vegyszer sem neked, sem a babának nem hiányzik. Ha kínlódsz a lenövéssel, inkább válassz természetes alapanyagokból készült hennás festéket, amit bio- vagy reformboltokban kapsz.
Én 15 éves korom óta festteem a hajam, de a terhesség és most a szoptatás alatt is csak ezt a hennást használom, mivel így biztos, hogy nem ártok vele senkinek.
Szerintem ilyenkor jobb biztosra menni, még akkor is, ha más festette, és semmi baja nem lett tőle. Ne kockáztass!!!
5/7 anonim válasza:
lehet csak tényleg fontos hogy jól szelőző helyen kell csinálni. én kb 2hete meliroztattam ráadásul szőkére.még egyszer menni akarok terhesség alatt 33hetes vagyok üdv
6/7 anonim válasza:
Én is festetem a hajam, eddig minden rendben. Egy hete én is be szerettem volna melíroztatni, de abszolut nem fogta be a festék. A fodrász nem is csodálkozott rajta, mondta terhesség alatt elő szokott ilyen fordúlni.Javaslom neked is,inkább válassz egy színt, ami hasonlít a természetes hajszínedhez,azzal kenjétek be,szülésig talán azzal kibírod, s majd utánna melíroztass.
7/7 anonim válasza:
Festetni nem ajánlott, de a melírozás engedélyezett, mert közvetlenül a fejbőrödön keresztül nem szívódik fel a festékanyag. Így nem mérgezed magatokat. Szép legyél! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!