Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 hetes kismama vagyok,...

28 hetes kismama vagyok, meliroztatni szeretném a hajam, mennyire káros a kis pocaklakomnak?

Figyelt kérdés
2008. szept. 22. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
67%
Nekem a fodrász azt mondta hogy nyugodtan lehet hajat festetni,csak jól szellőzött helyen.
2008. szept. 22. 18:42
 2/7 anonim ***** válasza:
67%
Én is festettem terhesség alatt 2-3-szor. Semmi bajunk nem lett.
2008. szept. 22. 18:47
 3/7 anonim ***** válasza:
67%

Szerintem nem káros legalábbis eddig semmi bajunk nincsen.:) Eddig nekem 2x lett festve és még szeretnék egyszer elmenni befestetni.

32 hetes kismami

2008. szept. 22. 19:45
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Szerintem hagyd ki ezt a festést, főleg a melírozást! A vegyszer sem neked, sem a babának nem hiányzik. Ha kínlódsz a lenövéssel, inkább válassz természetes alapanyagokból készült hennás festéket, amit bio- vagy reformboltokban kapsz.

Én 15 éves korom óta festteem a hajam, de a terhesség és most a szoptatás alatt is csak ezt a hennást használom, mivel így biztos, hogy nem ártok vele senkinek.

Szerintem ilyenkor jobb biztosra menni, még akkor is, ha más festette, és semmi baja nem lett tőle. Ne kockáztass!!!

2008. szept. 22. 23:00
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
lehet csak tényleg fontos hogy jól szelőző helyen kell csinálni. én kb 2hete meliroztattam ráadásul szőkére.még egyszer menni akarok terhesség alatt 33hetes vagyok üdv
2008. szept. 22. 23:12
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Én is festetem a hajam, eddig minden rendben. Egy hete én is be szerettem volna melíroztatni, de abszolut nem fogta be a festék. A fodrász nem is csodálkozott rajta, mondta terhesség alatt elő szokott ilyen fordúlni.Javaslom neked is,inkább válassz egy színt, ami hasonlít a természetes hajszínedhez,azzal kenjétek be,szülésig talán azzal kibírod, s majd utánna melíroztass.
2008. szept. 23. 09:22
 7/7 anonim ***** válasza:
0%
Festetni nem ajánlott, de a melírozás engedélyezett, mert közvetlenül a fejbőrödön keresztül nem szívódik fel a festékanyag. Így nem mérgezed magatokat. Szép legyél! :)
2008. szept. 23. 11:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!