Kismama vagyok. Káros, ha az egész lakásban cigiznek csak abba a szobában nem ahol én tartózkodok? Mi lesz ha megszületik a kisbabám? Nem akkarom, hogy baa legyen.
Iszonyúan ártalmas, a passzív dohányzás még rosszabb, mint ha a kisbaba maga cigarettázna. Ha ezt nem érti meg a családod, nem érdemlik meg a kisbabát. Én tuti nem maradnék egyetlen percet sem olyan lakásban, ahol dohányoznak. A kisbaba egészsége a legfontosabb! Komolyan, én tutira elköltöznék!
3 hónapos a lányom, de még az utcán beszélgetni se álltam meg dohányzó ismerőssel a várandósság alatt, de most sem, ha sétálunk.
artalmasabb mintha te szivnad!!
jobb lenne leallitana a parod az anyjaekat hogy legalabb mig ott laktok vonuljanak ki az erkelyre vagy, olyan helyre ahol nem er teged a fust, meg ilyet lakasba cigizni?? olyanok is lehetnek magukra is anyosdek ha a lakasukat sem kimelik!
Köszi a válaszokat.
Hogyan értesem meg ezt velük?Párom is már szólt nekik. De mondta, hogy nem tudd nekik parancsolni, öregek...
nem hallgatnak rá.
Szerintem üljetek le nyugodtan, és beszéljétek meg velük, hogy az unokájuk egészségét is kockáztathatják ezzel, mert a káros anyagok, amik a cigiből nem csak a tüdejükbe, de a levegőbe is kerülnek, bejutnak a tüdődbe, a véráramlásodba és ezáltal a baba szervezetébe is.
Annak idején az én szüleim is a lakásban dohányoztak, de amióta unokájuk van, inkább kimennek a teraszra dohányozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!