Nagyon keskeny a csípőm, és félek hogy császározni
kell majd?
Figyelt kérdés
A keskeny csípő lehet császár ok? Félek hogy nekem is eltörik a medencecsontom mint a családban egy szintén keskeny csípőjűnek. Ő azóta kerekesszékes :/
Akiknek keskeny csípőjük van, nektek milyen volt a szülésetek? Illetve akinek császára lett, mi volt az ok?
A csípő belső kerülete számít, ez semmilyen összefüggésben nincs a külső szélességgel, vagyis senki nem tudhatja, hogy valójában milyen van neki. Ettől ne félj!
2016. ápr. 8. 19:27
2/11 anonim válasza:
így van ahogy az első írja...nekem alapvetően széles a csípőm mégis császározni kellett mert a belső kerület viszont szűk volt. ne aggódj egy jó orvos nem kockáztat hanem vág, ha kell..akkor viszont el kell fogadni...gondolom a kerekes székes ismerősöd nem a mai orvostudomány ideje alatt szült.
2016. ápr. 8. 19:29
3/11 A kérdező kommentje:
hát nem, ő 20 éve szült kb. nem tudták kivenni a gyereket, és addig nyomták a hasát amíg ki nem jött, de eltörték a csontját is közben :/ csak azért félek, mert nincs fogadott orvosom (akihez járok az nem vállal, mert augusztusban szülök, amikorra neki már le van foglalva a nyaralása).
2016. ápr. 8. 19:32
4/11 anonim válasza:
Nekem kívül is és belül is keskeny a csípőm :)
4 óra alatt megvolt a babám természetes úton. Ő alkalmazkodott a méreteimhez, mert a kiírt napon 48 centivel és 2700 grammal született meg..
14 hkm
2016. ápr. 8. 19:46
5/11 anonim válasza:
Ismerek olyan nőt, aki alacsony és viszonylag fiús alkat, keskeny csípővel, de gond nélkül megszülte természetes úton mind az 5 babáját.
Engem császároztak, mivel a baba nyakára tekeredett köldökzsinór (ami ráadásul marha rövid volt) a kitolásnál állandóan visszahúzta és nem engedte egy pontnál tovább jönni.
Ábrák, hogy medencecsonthoz viszonyítva hogyan tud kijönni (vagy elakadni) a magzat.
2016. ápr. 8. 20:04
8/11 anonim válasza:
Császár 30 éve is volt. Szegényt miért nem műtötték? :(
2016. ápr. 8. 20:50
9/11 anonim válasza:
Nekem fogggalmam sincs hogy mi milyen belül, bár a dokim szerint a kis termetemhez képest elég hely volt a gyerekeimnek mindkét terhességemnél. Ezt mindig megjegyezte. :D Viszont nekem enyhén ferde a csípőm. Simán szültem, könnyen. Mindkettőt. Szóval ilyenekre ne adj, ha egyébként nincs semmi kimutatható rendellenességed, akkor ugyanannyi eséllyel indulsz a könnyű szülésre, mint más.
2016. ápr. 8. 22:23
10/11 anonim válasza:
Nekem is keskeny de semmi gond nincs a belső méretével mivel nem volt gond a kitolással. Szóval nem jelent semmit az, amit te látsz, a lényeget nem látod.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!