Tegnap voltam dokinal,38 hetes vagyok, azt mondta h egy het mulva menjek vissza ha addig nem szulok meg, es ne egyek, ezt valyon miert mondta? Azt mondtra h lehet csaszarozni kell ha meg sokat no a baba, mar be van ekelodve, nagyon lent van.
A császár egy műtét, műtétek előtt nem szabad enni.
Na de: reggel kell bemenned? Akkor biztos éhgyomorra gondolta.
Mi nem tudhatjuk, mire gondol az orvosod, neked kellene megkérdezni!
nyugi :)
először is a negyvenedik hétig hetente kell menned CTG (NST)-re, tehát ezért mondta, hogy egy hét múlva találkoztok megint.
hogy beékelődött a baba feje, az jelentheti azt, hogy hamarosan szülsz (nekem is 38 hetesen már beilleszkedett a baba, igaz, én a vizsgálat másnapján szültem, semmi előjel nélkül)
ne aggódj, simán beindulhat bármikor a szülésed.
valószínű azt mondhatta neked, hogy ha császár lesz, akkor előtte nem lehet enni, és hát lehet, hogy úgy véli, hogy amikor mész 39. hetesen a vizsgálatra, mert még nem jött világra a kicsi, de már orvosilag ilyen közel állsz a szüléshez, lehet, hogy indokoltnak fogja látni továbbküldeni téged a kórházba.
a három kilós baba tényleg nem nagy. még négy kilósokat is szülnek hüvelyi úton a nők... ez nem lehet az indok, max. ha nagy a gyerek feje, ha ő lát valami bibit, de erről kellett volna tájékoztasson, illetve a kiskönyvedbe bele kell írnia! (nézd meg, mit firkált bele) :)
szóval ne aggódj :) lehet, már addigra beindul. ha meg nem, akkor se éhezzél, ha mész vizsgálatra... de ha nem eszel nst előtt, legalább vigyél magaddal kaját :)
nem hinném, hogy sokat nőne a gyerek, amúgy meg nem is mindig pontosak a mérések. nekem 3300 grammra számolt az orvosom 38. hetes vizsgálatnál, erre másnap 2850 grammal született meg a kisfiam :)
3 kiló baba nem egy hatalmas súlyú , meg lehet szülni simán, nekem mindkét gyerekem közel 4 kiló volt.
Ha addig nem indul meg a szülés, ne egyél aznap mikor menned kell hozzá.
Hetente kell menni szívhangot nézni, amíg meg nem születik a pici, ezért hívott vissza valószínűleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!