39 hetes vagyok és még nem ment el a nyákdugom. Ez baj? És olyan van hogy fej végüben van a baba de császározni kell mert nagy?
Figyelt kérdés
2008. júl. 12. 19:32
1/5 anonim válasza:
Szia! szerintem nem baj ha még nem ment el a nyák mert lehet szülés előtt 2héttel megy el lehet 2órával. Azért mert a baba fejvégű még nem biztos hogy hüvelyi szülés lesz nekem is fejvégű volt a fiam (első) és még is császároztak mert nem tágultam. Azt hogy mennyire nagy azt nem írtad azt tudom terhességi cukornál ha a baba 4000g feletti császároznak általában.
2/5 A kérdező kommentje:
37 hetesen volt 3111g és most vagyok 399 hetes de azota nem tom mennyi lehet de biztos van 3 és fél kg mert az utolso két hétben hiznak a legtöbbet nem?
2008. júl. 12. 20:52
3/5 anonim válasza:
én 3hónapja szültem,sima szülésnek indult,de a végén császár lett belőle,mert túl nagy volt a baba és 7óra mulva is folyt a magzatviz belőlem,4220g.ugyhogy kitartás,ha van rá mód ne szenvedtessenek órákon át.
4/5 anonim válasza:
Nem baj, hogy még nem ment el a nyákdugod.És igen ha nagy a baba akkor lehet, hogy császároznak, mind a kettötök érdekében. Nekem is azért lett császár, mert nagynak vélték a babámat, 3800g körül saccolták és 4210g lett.
5/5 anonim válasza:
Szia! Én az első vagyok. Igen az utolsó hónapban híznak a legtöbbet heti 250g-ot van ő már majdnem 4kg is. Remélem nem fogsz sokat szenvedni legalább is nem hagynak és megcsászározznak. Szép nagy babókád lesz de jó lenne már ott járni! 29 hetes kismama!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!