6+3 hetesen voltam dokinál babával minden oké de keskeny hematoma csik a petezsák alatt?
3 terhességemnél 3x volt hematómám. Nekem mindig barnázással ürült.
Tényleg pihenj, hogy lassan ürüljön ki, ne hirtelen (megerőltetéstől előfordulhat)
A Rutascorbin jó, énm is szedtem.
A vérzés nagyon nem jó, ha hematómád van. A 12. hétig a vérzés kimoshatja a petezsákot.
A barnázás viszont jó jel. Akkor "csendesen" ürül, és mivel barna, ezért azt jelenti, hogy "régi" vér, tehát csak az jön, ami a hematómában összegyűlt, és nincs utánpótlás, vagyis piros vér.
A kis hematómák ürülés nélkül is könnyen fel tudnak szívódni. Ha nem nagy a hematóma, akkor nem muszáj feküdnöd, de tényleg nagyon sokat pihenj, szedj Rutascorbint, magnéziumot!
Nekem nagyon nagy hematómám volt. Először véreztem, majd hetekig barnáztam. Egy hónapig csak pisilni, tusolni keltem fel. Egy hónap alatt fel is szívódott.
#2 vagyok, még valami:
Az is jó, hogy a petezsák alatt van, így könnyen ürül, nem piszkálja a petezsákot. Akkor veszélyes, ha mellette vagy felette van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!