6 hetes kismama vagyok. A petezsák (21*13 mm) alsó szélénél keskeny sávban haematomát talált az orvos. Rutascorbin szedését írta elő, és a szex mellőzését az elkövetkező 2 hétben. Lehet-e ennek valami hatása a magzatra, annak fejlődésére?
Nekem is volt haematomám. ez vérömleny magyarul! Pihenj nagyon sokat, mert ettől beindulhat a vetélés ha nem teszed, ezt nem mondták??? a rutascorbin megerősíti a vérerek falát, és segít "megelőzni" a vérzést.. én is kaptam, pluisz magne B6ot, és duphastont szedtem, és csak a wcre mentem és zuhanyozni.ezt a témát mindenképp kérdezd meg hogy mennyit pihenj!!! Én a duphastont a 15. hétig szedtem csakúgy mint a magneB6ot. a rutascorbint meg csak 2 dobozzal azt hiszem. Plusz folsavat is ettem! az első 12 hétben fontos!!! Esetleg ajánlom!
Szépen le fog tisztulni az a vérömleny, csak vigyáznod kell magatokra!!! És NO SEX!!! Nekünk azt mondta a doki, hogy ne! a 12. ik hétig. A 16 ik héten rákérdeztem. és azt mondta, hogy "hát.... csak nagyon óvatosan" nos mivel a sima vizsgálattól is elkezdtem pecsételni azt mondtam én nem kockáztatok. Túl sokat vártunk már a kisbabára így is!!!
De ez a ti döntésetek, vigyázz magatokra! És boldog babavárást!
Mi most vagyunk 22 hetesek! :)
Szia!Nekem is volt az első babámmal "vérömleny" a petezsák alatt,de minden gond nélkül felszívódott! Én nem szedtem rá semmit, csak sokat kell pihenni!! Most 18 hónapos a lánykám!
Most 2. terhességem alatt szedtem Rutascorbint,mert véreztem sokat,semmilyen hatása nincs a babára nézve!! jó egészséget és boldog babavárást!!
30 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!