Mit fog szólni a védőnő ha van 3 cicám?
Figyelt kérdés
6 hetes kismama vagyok és nemsokára megyek védőnőhöz és azt hallottam már 10 hetesen kijön a lakásra.Mit fog szólni hogy van 3 cicám a házban? Ezek kimondott benti fajtiszta cicák.Tenyésztem őket!2010. ápr. 5. 20:30
1/7 anonim válasza:
azért mikor megy legalább a gyerek szobájába ne menjenek be, csukd ki őket onnan, szerintem nem tetszene neki
2/7 anonim válasza:
hát lehet védőnő idejére én is eltüntetném őket valahova - becsukni valahova vagy ki az udvarra kicsit.
de nállam terhesség alatt nem volt kinn a védőnő, csak mikor megszületett a baba, utánna sem járt tul sürün.
3/7 anonim válasza:
Nem sok köze van hozzá a védőnőnek, ő tanácsadó, legfeljebb tanácsolja, hogy mit csinálj vele, te nem vagy köteles megfogadni.
4/7 anonim válasza:
Az én védőnőm javasolta,hogy valahol másnál helyezzük el a cicát.Azóta is a mamánál van.Nálunk mindenképpen "mennie kellett volna",mert nem szereti a gyerekeket.ha megyünk megnézni akkor is támad,képes felugrani a fejére és szétkarmolja.
nem lehetett ősze szoktatni a babával, ezért maradt az új helyén.
5/7 anonim válasza:
Nekem ugyan csak egy van,de gondolom nem a darabszám a fontos. Az én védőnőm nem dumált érte. Sőt ,megdicsérte,hogy milyen szép ,macska. A te érdeked,hogy ne menjen a babaszobába(nehogy ráfeküdjön a babára stb.),de a terhesség alatt abszolút semmi hátrány miatta(miattuk). Mint írod lakáscicák,innentől feltételezem,hogy oltottak,tiszták. Annyi,hogy majd jelezd az orvosnak is,hogy szeretnél toxoplazma vizsgálatot. Bár az ember a saját macskáira "immunis",de fő a biztonság. Ja és nálam 34 hetesen volt először kint.
6/7 anonim válasza:
Nekem is van 3 perzsa cicám. Szintén bent vannak a lakásban.Semmiképpen sem válnék meg tőlük. Ha elég óvatos vagy és ügyelsz a higiéniára is, akkor semmi baj nem lesz. Még terhes vagy, addig a toxoplazmózisra kell vigyázni. Mindenképp szűresd magad. Ha még nem estél át rajta, akkor vigyázni kell, hogy nehogy elkapd. Aztán amikor meglesz a pici, akkor arra, hogy ne klerüljön szőr a baba szájába, ne karmolja meg a cica, vagy ne feküdjön rá. Ezt szerintem be lehet tartani. A védőnő nem szólhat a cicák miatt. Maximum felhívja a figyelmed, hogy mikre kell vigyázni velük kapcsolatban. Az enyém nem szólt semmit.
7/7 anonim válasza:
Semmit. Elmondja, mire figyelj jobban és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!