Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az állandó fázás normális...

Az állandó fázás normális terhesség alatt?

Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok azóta fázom, minden éjjel fogvacogva kelek. Pedig meleg van nálunk és mégis.
2016. ápr. 6. 11:18
1 2
 11/13 fodormenta ***** válasza:
Nagyon sajnálom hogy nem maradt meg a babád :( azóta nekem egészségesen megszületett a lányom, lassan 2és fél éves lesz. Most újra várandós vagyok, 9hetes és minden ugyanaz. Rettenetesen fázom 2pulcsiban is, sokszor libabőrös vagyok így is. De úgy egész nap ez van.
2019. febr. 27. 06:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Én is folyton borzongtam, fáztam, esténként meg különösen. Aztan elveteltem es utolag olvastam en is hogy veteles előjele lehet.
2019. aug. 31. 21:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

A terhességi hormonok miatt az erek tágultabbá válnak, ami egyeseknél szédülést okozhat, ami járhat fázással és émelygéssel is. Ilyenkor feküdj le, vagy ha erre nincs mód, ülj le, és hajtsd a fejed a térdeid közé.ezt egy orvos írta!

Nagy butaság vetélés előjeleként emlegetni ha valaki fázik. Nem kell megijeszteni a többi kismamát

2021. febr. 27. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!