Az állandó fázás normális terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok azóta fázom, minden éjjel fogvacogva kelek. Pedig meleg van nálunk és mégis.2016. ápr. 6. 11:18
11/13 fodormenta válasza:
Nagyon sajnálom hogy nem maradt meg a babád :( azóta nekem egészségesen megszületett a lányom, lassan 2és fél éves lesz. Most újra várandós vagyok, 9hetes és minden ugyanaz. Rettenetesen fázom 2pulcsiban is, sokszor libabőrös vagyok így is. De úgy egész nap ez van.
12/13 anonim válasza:
Én is folyton borzongtam, fáztam, esténként meg különösen. Aztan elveteltem es utolag olvastam en is hogy veteles előjele lehet.
13/13 anonim válasza:
A terhességi hormonok miatt az erek tágultabbá válnak, ami egyeseknél szédülést okozhat, ami járhat fázással és émelygéssel is. Ilyenkor feküdj le, vagy ha erre nincs mód, ülj le, és hajtsd a fejed a térdeid közé.ezt egy orvos írta!
Nagy butaság vetélés előjeleként emlegetni ha valaki fázik. Nem kell megijeszteni a többi kismamát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!