Az állandó fázás normális terhesség alatt?
Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok azóta fázom, minden éjjel fogvacogva kelek. Pedig meleg van nálunk és mégis.2016. ápr. 6. 11:18
1/13 anonim válasza:
En kb a 8dik hetig faztam, hany hetes vagy?
2/13 anonim válasza:
nem tudom hány hetes vagy, de azért a tavasz most csalóka lehet, akkor is, ha az ember még fűt. nekem amúgy szülés utáni 2 napban volt ez a vacogás. Nem izzadsz bele a takaróba? esetleg lentebb venni a fűtést, vagy a takaró vastagságát?
3/13 anonim válasza:
Én majd megfagytam az első hónapokban, pedig egyrészt nem vagyok fagyos, másrészt meg pont nyár volt. :)
4/13 A kérdező kommentje:
12 hetes vagyok és nekem bőven elég lenne a hányinger, de úgy látszik ezt is megnyertem. :)
2016. ápr. 6. 12:08
5/13 anonim válasza:
Most nekem is kijutott belőle... 2 takaró +1 pehelypaplan alatt pulcsiba beöltözve vacogtam és majd megfagytam, miközben a lakásban állandó 22-23 fok volt...
6/13 fodormenta válasza:
Szia!szerintem normális, nálam is ez van (10 hetes vagyok jelenleg), és néha borzasztóan fázom, vacogok, nem tudok annyi ruhát, takarót magamra venni, hogy ne fázzak. Emiatt például a kedvenc sportomat, az úszást is abbahagytam, mert a vízben is meg akartam fagyni. Kíváncsi vagyok, hogy ez meddig fog tartani, és hogy van-e vmi babona, hogy ez a tünet utalhat-e a baba nemére?
7/13 anonim válasza:
A terhesség elején a test hője fentebb van tehát így a körülötted lévő levegőt is hüvósebbnek érzed. Nekem ugyanez volt, most 13 hetes vagyok màr jobb de az elején vacogtam holott rövidujjúban szoktam lenni itthon.
8/13 anonim válasza:
Mikor megszültök, majd állandóan melegetek lesz. Hormonok! :)
9/13 anonim válasza:
10.-12. hétig is eltarthat, mi lesz velem?Most vagyok 5 hetes, már fűtés sincs a munkahelyemen (kábel tv üszi) tegnap már [link] ilyen dzsekiben voltam benn is, ma már szerencsére csak az utcára kellett. Kedves kérdező, remélem Te nem fázol ennyire. Jó babavárást
10/13 anonim válasza:
Én foleg estenkent faztam, borzongtam. Elveteltem, es sajnos keson olvastam egy orvosi lapon, hogy a naponkenti hidegrazas vetélés elojele lehet. Az jo, ha az elottem szoloknak megmaradt a baba, nem is tudom, ugyanazt ereztuk e fazas szo alatt. Én inkabb ezt a sok takaro alatt is borzongast. Viszont az elozo terhessegemnel nem volt borzongas, es meg is szuletett a kislanyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!