Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az normális, ha 15 évesen a...

Az normális, ha 15 évesen a terhességről álmodozok, meg, hogy gyereket szeretnék?

Figyelt kérdés

15 éves lány vagyok.Elkezdtem askon olvasgatni egy 16 éves terhes lány oldalát. Egyre gyakrabban simogatom a hasam, meg mondogatom, hogy "pici babám" :DD

Meg kinyomom a hasam, a tükörben nézegetem, stb. Meg azon gondolkodok, hogy kb 4-5 év múlva már babát akarok, de néha úgy gondolom, hogy 1-2 év múlva is akár. De még csak idén megyek középiskolába...

Lehet, hogy azért van, mert nemrég szült nagynéném, az ő kislányàra szoktam vigyázni és olyan édes<3

De ez szerintem nem normális:DD

Szerintetek normális?

15/L

2016. márc. 30. 14:50
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Persze, teljesen normális. Csak más vágyni, álmodozni és más megtenni. A babavállalás nem pocaksimogatás és rózsaszín rugdalózó, hanem megszakadt tanulmányok, kötelező költségek, felelősség, éjszakázás, és mindez szünet nélkül! Nincs már hirtelen ötlettől vezérelt moziéjszaka, nincs hirtelen költözés másik városba vagy országba, min. cirka 18 évig úgy döntesz mindenről, hogy figyelembe veszed egy másik ember igényeit is. Ezt is leírja a kislány a blogban, vagy csak a cuki kismamaruhákról van szó?
2016. márc. 30. 14:54
 2/11 anonim válasza:
nem
2016. márc. 30. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Ez furcsa vagy passz o.o Én még 20 évesen se akarok gyereket sőt még 10 évig biztos nem.
2016. márc. 30. 14:57
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Babáról álmodozni szerintem normális 15 évesen is de az kicsit túlzás, hogy simogatod stb. A realitást azért tartsd meg, neki ki kell alakítani a megfelelő körülményeket mind érzelmileg mind anyagilag, 1-2 év múlva nem valószínű, hogy ez menni fog.
2016. márc. 30. 15:18
 5/11 anonim ***** válasza:
rebeka vagy niki ask-ja?
2016. márc. 30. 17:37
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
En is elhataroztam 16 ev korul, hogy fiatal anyuka szeretnek lenni.. most vagyok 21eves es 7 hetes kismama... normalis gondolatok, hogy szeretnel kisbabat de eloszor vegezd el az iskolat menj dolgozni legyen egy olyan parod akivel szeretitek egymast es tamaszkodhattok egymasra.. ezek nelkul csak megnehezited az eleted szerintem...
2016. márc. 30. 17:49
 7/11 anonim ***** válasza:

16 évesen én is úgy gondoltam, hogy fiatal anyuka szeretnék lenni. Aztán leszálltam a földre, mert rájöttem, hogy ahhoz kell egy komoly kapcsolat, befejezett tanulmányok, és némi anyagi biztonság.

Jó dolog álmodozni, nincs vele baj, amíg az eszeddel reálisan tudod, hogy ennek semmi értelme.

2016. márc. 30. 18:46
 8/11 anonim ***** válasza:
Addig oké, amíg csak álmodozol róla, azt lehet... A simogatás, meg hasas dolog már nem teljesen tiszta nekem, de te tudod... Azért ha lehet, még nem vállalj gyereket, nem csak nagy hasad lesz, amit simogathatsz, hanem egy babád is, akiért felelősséget kell vállalnod, és 15 évesen még nem vagy rá felkészülve.
2016. márc. 30. 18:59
 9/11 anonim ***** válasza:

Az normális, hogy szeretnél gyereket. Az viszont nem, amit csinálsz.

Először bégezd el a sulit, dolgozz, élj, keress egy megfelelő párt, és utána legyen gyereked

2016. márc. 30. 19:10
 10/11 A kérdező kommentje:

#5-ös: Sényi Niki askja:)

Többieknek köszönöm szépen!

2016. márc. 30. 22:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!