5 hetes terhes vagyok, es nem erzek semmit. Ez normalis? Mas is tapasztalt hasonlot?
febr 29-en volt az utolso menzeszem, a kalkulator szerint 5 hetes, de nekem mindig 33-35 napos ciklusaim voltak.
Csak mindig ugy kepzeltem, hogy a terhes no reggel rosszul van, minden percben erzi, hogy terhes, emelyeg...volt mar egy missed ab-em 7.5 hetesen egy eve, es ezert nagyon felek. Akkor sem ereztem semmit soha, habar az orvos azt mondta ennek semmi koze a tunetek megletehez, vagy nem megletehez.
Semmit se éreztem, a 9. héten kezdtem el hányni ebédek után, a 12. hétig. Sose feszült a mellem, nem is nőtt, nem volt semmi tünetem a 36. hétig, amikortól egy ideget rúgott a magzat őrült módjára.:)
Egyébként meg nyugodj meg, nyilván a missed ab után kivizsgáltattad magad, így azoktól az okoktól nem kell tartanod már, amik tipikus vetélést okozók! Ez a tudat nekem is kis megnyugvást jelentett, nyugodj meg te is!
Te megtetted, amit tehettél a gyermekedért, mostantól a természet kezében a gyeplő! Benne meg csak bízhat az ember!:)
Nekem 5hetesen volt emelygesem, es napról napra csökkent a mellfajdalom is. 6 héttől csaja a fáradtság maradt meg.
Nem mindenkinek vannak tünetei, nyilvan én is szivhangig imadkoztam valami jelert. Akkor mar elfogadtam, hogy semmi gáz. En ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!