Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szerintetek le mondjam a...

Szerintetek le mondjam a védőnői szolgálatot a férjem védőnői zaklatása miatt?

Figyelt kérdés

Legjobb tudomásom szerint nem választható a védőnő. Viszont az akihez kerültem (már egyszer voltam nála) az a férjem elmondása szerint az a nő, aki megalázta a őt még kicsiként iskolai vizsgálatok alkalmával. Ok, kicsiként duci volt, most is jó húsban van. El tudjátok képzelni, hogy mivel bánthatták, úgy hogy nem is tehetett róla. De ugye benne ez, mint sérelem gyülemlett fel az évek során és teljesen megutálta a nőt.

Tegnap újságoltam neki a vizsgálatok mikor hova kell menni, többet közt a védőnőt is, erre kerek perec kijelentette, hogy ez a nő nem teheti be a lábát a házunkba. Közben már utánajárt, hogy nem változtatható a védőnő, de le lehet mondani és, hogy írjak lemondó nyilatkozatot.

Én teljesen megértem a férjemet, engem is csúfoltak kiskoromban.

Közben én is utánanéztem és igen, le lehet mondani. Egyszer kijön a gyámügytől ez kosztümös néni körbenézni és ennyi, illetve a gyermek megszületése után még egyszer. Szóval semmiféle hátránnyal nem járna.

Megtegyem ezt a férjemért és a lelki békéért?

2016. ápr. 5. 11:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
71%
29: szerinted az állami szférában valakit kirúgnak, ha érkezik rá panasz? konkrétan ismerek elitgimnáziumban tanító pasit, aki részegen jár be tanítani...
2016. ápr. 5. 12:54
 32/45 anonim ***** válasza:
27%
Elég érdekes. Nem lehet mindenkivel szembe menni majd az életbe. Sajnos meg kell tanulni ezekkel együtt élni. Nem lehet folyton menekülni. Előbb utobb felnőtt ember lesz a férjed is. Ulejetek le es beszéljetek erről meg egyszer kétszer. A gyerek érdeket nézve. Nem lehet majd mindentől megvédeni. De kérdem en. Ha annyira rossz az a védő néni. Akkor miert van meg mindig ott???? 😏
2016. ápr. 5. 12:55
 33/45 anonim ***** válasza:
12%
Ha hivatalos panasz érkezik, pláne több is, akkor bizony kirugjak.
2016. ápr. 5. 12:55
 34/45 anonim ***** válasza:
15%
Ha így viselkedik a gyerekkel, akkor majd szól. De egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy igazat állít a férj, lehet hogy nem is ugyanarról a személyről van szó, lehet hogy felnagyitja és az is lehet, hogy nagyszerű szakember, aki egyszer hibázott és azóta se.
2016. ápr. 5. 12:57
 35/45 anonim ***** válasza:
17%
Nálunk anno a gyerekorvosrol terjesztették hogy alkesz és nem törődik a gyerekekkel, csak felirat az antibiotikumot. Nos, nekem is ő volt a gyerekorvosom és a gyerekemnek is őt választottam. Nem alkesz, imádja a gyerekeket és ők is őt, antibiotikumot pedig egyszer írt fel. Nem árt ám a saját tapasztalat. ..
2016. ápr. 5. 12:59
 36/45 anonim ***** válasza:
77%
Azért már túlzás,hogy beállítjátok,hogy a férj nem jól emlékszik,meg hazudik.. Ez komoly?? Egyébként a mi védőnőnkre sokan panaszkodnak,mégsem rugták ki. Én is lemondtam.
2016. ápr. 5. 13:01
 37/45 anonim ***** válasza:
71%
Igen lemondanám. Nem adnék esélyt arra,hogy az én gyerekemet is megalázza!
2016. ápr. 5. 13:05
 38/45 anonim ***** válasza:
71%
A férjem a "cinkosom", és visszafele is ezt várom tőle. Támogatást kér, megadom neki. A védőnő nem szükséges. Hozzánk ki sem jár, ha kérdezek, akkor érezteti hogy nincs ideje rám.
2016. ápr. 5. 13:13
 39/45 anonim ***** válasza:
29%
Megértem a sérelmed, már ha ez valóban ennyire durva volt és nem csak a férjed élte meg ezt drasztikusabbnak. Látogatási idő alatt a ferjed nem fog dolgozni véletlenül (kérhető előre egyeztetett időpont a vedononel)? Mert igy nem is találkoznának. Egyebkent a helyében rendeznem ezt a kényelmetlen helyzetet. Igy olyan kicsinyes, rátok nem is gondol. Mi van, ha neked sok segítséget nyujtana majd a babaval? Erre is gondolj.
2016. ápr. 5. 13:19
 40/45 anonim ***** válasza:
56%
én lemondanám. olyan nőben aki így bánt a férjemmel (vagy akármilyen másik gyerekkel) nem tudnék úgyse megbízni.
2016. ápr. 5. 13:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!