Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A védőnői szolgálatot hogyan...

A védőnői szolgálatot hogyan lehet lemondani?

Figyelt kérdés
2015. ápr. 21. 13:55
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A területleg illetékes kormányhivatal Népegészségügyi Szervénél kell keresni a vezető kistérségi védőnőt.
2015. ápr. 21. 14:02
 2/2 anonim ***** válasza:
55%

Vagy a védőnőnek írsz egy lemondó nyilatkozatot,hivatalosan "átveteted" (jajj,de rossz ezt így leírni) magyarul aláírja,hogy egy példányt átvett tőled "x" napon.

Ő "jelenteni" fog téged(kötelessége),a gyermekjóléti szolgálat családgondozója pedig megkeres váratlan időpontban(biztosan nem mindenkit,de hivatalosan ez a szabály) és ha minden rendben van,elvileg nem zaklatnak (vagy max eljön még egyszer,ilyen van)

Én is így jártam el,csakhogy mivel a mi környékünkön eddig ilyenre nem volt példa,előszeretettel jött volna a családgondozó hölgy hozzánk a gyerkőc fél éves koráig havonta.Én még terhesen mondtam le,nem bántam meg,nekünk nagyon messzire van,csak ez volt az ok (körzethatáron lakunk,ahová tartozunk,oda nincs busz,a városba meg nem mehetünk,hiába van közel,nem oda tartozunk,pedig oda simán megoldottuk volna)

Ha van időd,olvasd el,nehogy így járj,mert én sem tudtam,hogy meddig kell eltűrnöm a lecsekkolást úgy,hogy mindig minden rendben volt/van:

[link]

2015. ápr. 21. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!