Ilyenkor hol/hogy kell lemondani a csaladi adokedvezmenyt?
A ferjem igrnyeli a harom gyermekunk utan (harmas ikrek). 6,5 honapos vagyok es par napja rosszul lettem. A korhazban kiderult, hogy az egyik babank sajnos elment.
Az orvosom azt mondta, hogy a masik ket gyermeket nem veszelyezteti, igy nem csinal csaszart.
Befektetett a korhazba, naponta van uh es vervetel.
Azt mondta, hogy amig lehet, addig bent maradnak. Egyebkent a masik ket gyerkoc egeszsegey, nem tudja, hogy mitol halt meg a harmadik baba, mert nem volt semmi elojele.
A csaladi adokedvezmrny harom magzat utan kapja a ferjem, de ugye sajnos mar csak ketto maradt. Hogy kell lemondani? Illetve hol?
Ugyan ugy a munkahelyen kell jelezni vagy mashol?
Kell hozza majd a halotti anyakonyvi kesobb vagy ot nem tekintik majd elonek? Marmint olyan lesz, mintha nem is lett volna?
Temetest szeretnenk, de meg nem jartunk utana, hogy ez ilyenkor hogyan mukodik. Megkapjuk-e vagy sem?
Én csak utóbbi kérdésekre tudom a választ.
Aki halottan születik annak nincs születési anyakönyve és így halálozási sem. Rendszerbe ő soha nem kerül bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!