Szerintetek le mondjam a védőnői szolgálatot a férjem védőnői zaklatása miatt?
Legjobb tudomásom szerint nem választható a védőnő. Viszont az akihez kerültem (már egyszer voltam nála) az a férjem elmondása szerint az a nő, aki megalázta a őt még kicsiként iskolai vizsgálatok alkalmával. Ok, kicsiként duci volt, most is jó húsban van. El tudjátok képzelni, hogy mivel bánthatták, úgy hogy nem is tehetett róla. De ugye benne ez, mint sérelem gyülemlett fel az évek során és teljesen megutálta a nőt.
Tegnap újságoltam neki a vizsgálatok mikor hova kell menni, többet közt a védőnőt is, erre kerek perec kijelentette, hogy ez a nő nem teheti be a lábát a házunkba. Közben már utánajárt, hogy nem változtatható a védőnő, de le lehet mondani és, hogy írjak lemondó nyilatkozatot.
Én teljesen megértem a férjemet, engem is csúfoltak kiskoromban.
Közben én is utánanéztem és igen, le lehet mondani. Egyszer kijön a gyámügytől ez kosztümös néni körbenézni és ennyi, illetve a gyermek megszületése után még egyszer. Szóval semmiféle hátránnyal nem járna.
Megtegyem ezt a férjemért és a lelki békéért?
Igen, tedd meg! Én is megtenném, gondolkodás nélkül.
Azt azonban megjegyezném, hogy a múltbéli sérelmeket nem tartogatni kell, hanem feldolgozni és elengedni, ezért javasolnám neki, hogy keressen fel egy pszichológust, mert már apa korban van és még bántja az ovi. Nyilvánvalóan. Nem sértésként, komolyan gondolom. Gyűjtögetős típus, és a sok keserűség felgyülemlik az emberben.
Megértem a sérelmeteket, viszont ha nem jársz a védőnőhöz, akkor vmi pénzt nem fogsz megkapni a szülés után, amihez azt hiszem 4 vagy 6 alkalommal meg kell jelenni a védőnőnél.
Egy védőnő van a településeteken? Mert ha nem, akkor talán egy másikkal megbeszélhető,h hozzá járnál, vagy ha te szüleid másik településen laknak, esetlen az ottani védőnőhöz??
Más nem jut eszembe :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!