December vége január elejére vagyok kiirva, de már decemberben szeretném ha meglenne minden!
2008. szept. 22. 14:29
1/8 anonim válasza:
Szerintem lassan elkezdhetsz nyugodtan vásárolgatni.Nekünk a bútorok már olyan 6 hónap környékén megvoltak(mert rendelni kellett 4-6 hét)viszont a többi apróságot utolsó pilanatig vettem.Sztem ne halaszd a végére a vásárlást mert nem biztos hogy lesz türelmed vagy energiád sorban állni boltról boltra járni.
üdv:3hetes kislány anyukája
2008. szept. 22. 14:34
2/8 anonim válasza:
Nyugodtan megveheted. Csak babonából nem szokták hamarabb megvenni. Mi a 6. hónap végén, a 7. hónap első felében szinte mindent megvettünk. Te is kb. itt jársz.
Nem biztos, hogy később lesz erőd járni a boltokat.
Nálunk a párom ragaszkodott hozzá, hogy vásároljuk meg a legtöbb cuccot, nehogy neki kelljen egyedül megvenni, ha véletlenül nekem feküdnöm kellene. 38 hetes kismama
2008. szept. 22. 14:38
3/8 anonim válasza:
29 hetes kismami vagyok, és ezen a héten kezdek el vásárolgatni. Egyrészt mi van, ha hamarabb jön a baba (de persze nem ezt erősítjük magunkban), másrészt tényleg nem kiszámítható, hogy mennyire bírja az ember nagy hassal a mászkálást.
Szerintem nyugodtan kezdjél el vásárolni a babádnak!
Minden jót!!
2008. szept. 22. 14:39
4/8 anonim válasza:
mi szülés előtt másfél hónappal vettük meg a kiságyat
2008. szept. 22. 15:28
5/8 anonim válasza:
hát nem irigyellek! pont a karácsonyi vásárlási láz idején kellene beszereznetek mindent. én hamarabb nekiállnék a vásárlásnak, mert a nov., dec. mindig rémes vásárlás szempontjából.
2008. szept. 22. 15:30
6/8 anonim válasza:
Mi még csak 22 hetesek vagyunk, de már nézem a kiságyakat. Én arra próbálok felkészülni, hogy én is 27 hétre születtem, ha ne adj Isten hamarabb jönne a kicsi, akkor is mindene meglegyen.
2008. szept. 22. 15:31
7/8 anonim válasza:
Igaz, én veszélyeztetett terhes vagyok, 25 hetes, de én már vásárolok. Inkább együtt vegyünk meg mindent, mint hogy szegény páromnak kelljen egyedül. Én dec. 31-revagyok kiirva, én sem akarok dec-ben vásárolni. Mi múlthéten vettük meg a kiságyat. Most a kókuszmatrac is sok bababoltban akciós, nézz utána itt a neten.
2008. szept. 22. 15:36
8/8 anonim válasza:
szerintem mostmár elkezdhetel vásárolgatni. azért is kőnyebb mert igy van időd még alaposabban kőrülnézni nem muszály egyszere mindent megvenni.meg anyagilag is kőnyebb ami nem elhanyagolható szempont ugyértem hogy pl kőnyebb kiadni tőbbszőr10-20 ezret mint pl egyszer 100-at
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!