Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 22+3 hetes pocis vagyok!...

22+3 hetes pocis vagyok! Mikor érdemes megvenni a kiságyat? Sajnos kevés a helyünk! Ti mikor vettétek meg?

Figyelt kérdés
2009. febr. 16. 12:54
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is kevés volt a helyünk ezért vártunk vele a 36. hétig.Még jó,hogy nem tovább,mert a 37.héten megszültem.Szerintem legkésőbb a 35.hétig vegyétek meg,mert sosem lehet tudni.Addig ne szereljétek össze(vagy szereljétek szét,attól függ,hogy veszitek meg),úgy nem foglal el annyi helyet.Jó egészséget,és könnyű szülést kívánok!
2009. febr. 16. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:

én a 23-24. hét körül vettem meg, mert nekünk is kevés volt a hely, és így teljesen át kellett pakolni a lakást

akkor még tudtam mozogni, pakolni, de a 30. hét utántól már minden mozgásra szuszogok és keményedik a hasam, úgyhogy örülök, hogy már kész van az átrendezés

egyébként, ha most kéne megvennem, akkor nem olyat vennék, mint amit vettem, pedig nagyon sokáig válogattam

olyat vennék, amit az ágy mellé lehet tenni, és úgy le lehet engedni a rácsot, hogy a matraca egy szintben legyen a ti ágyatokkal - így éjszaka nem kell hatszázor felkelni a babához, csak átnyúlsz, átveszed magadhoz, az ágyból feltérdelve tudsz pelenkázni is és a végén szoptatás után ha elaludt, akkor gyengéden vissza lehet tolni a helyére

2009. febr. 16. 13:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia! Én ma vagyok pont 32. hetes és még jóformán semmit nem vettünk pár ruhácskán kívül.

Az ágyat és a kocsiülést mi a jövő hónapban fogjuk megvenni és április elejére vagyok kiírva, de az is lehet, hogy majd Apa megveszi míg mi a kórházban vagyunk.

A lényeg, hogy előtte azért nézzétek ki közösen és majd ha aktuális Apuka megveszi.

A kórházi cuccom azért már egyben van.

Szóval még bőven van ídőd!

Boldog babavárást

2009. febr. 16. 13:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Én már megvettem, mert egy tök jó akciót fogtam ki, de még nincs összerakva, így kevés helyet foglal:)

20 heteske

2009. febr. 16. 14:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Lapra szerelve kapható szinte mindenhol (én IKEÁsat vettem). Még egy ágy alatt is elfér és az én műszaki antitalentum, vérbeli közgazdász férjemnek sem okoz gondot az összeszerelése :).
2009. febr. 16. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Én 23 hetesen még semmit nem vettem,de a héten már elmegyünk szétnézni,hogy hol érdemes vásárolno. Apránként, ami megéri azt már érdemes megvenni.
2009. febr. 16. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!