18 hetes terhes vagyok, nagyon fáj és nyilal a méhem és a petefészkem. Ez lehet attól, hogy vékony testalkatom van és nyúlnak a szalagok?
Figyelt kérdés
Az orvosom szerint amíg nincs görcs addig nincs baj!2007. nov. 12. 18:56
1/2 anonim válasza:
Nekem is gyakran fájt, szúrt, nyilallt a hasam a védőnő azt mondta azért mert tágul a méhem és előzőleg szerzett felfázás vagy vmi miatt nehezebben nyúlnak a dolgok ott bent. Most 27 hetes vagyok és már szinte teljesen elmúlt! Türelem és jó egészséget!
2/2 anonim válasza:
Szia. Én 16 hetes vagyok és ugyanezek a panaszaim. Az orvosom nekem is ugyanazt mondta, mint neked. Az előző válasz számomra is tanulságos volt, mert az elmúlt néhány évben sok felfázásom volt. Szerintem ne aggódj, nincs baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!