9 hetesen lehet babapocim, ha vékony testalkatom van?
Figyelt kérdés
2010. okt. 30. 14:25
1/6 anonim válasza:
Inkább még csak a puffadt poci látszik, nem a baba, de a poci attól még babapoci, hiszen babát vársz. Örülj a babapocidnak és a benne lakónak! :)
2/6 anonim válasza:
Rajtam már a 6.héten észre vették távoli ismerősök,pedig nem tudhatták,hogy kismama vagyok,persze akkor még nem a baba látszott,csak fel voltam puffadva,ez teljesen természetes.Én is vékony testalkatú vagyok.
3/6 anonim válasza:
Lehet nagyobb a pocakod, de az még nem a babától van. Ilyenkor a méhed még nem emelkedett ki a medencéből, így nem látszik semmi.
4/6 anonim válasza:
Én hat hetes vagyok ami persze nagyon kicsi terhesség és laposabb a hasam mint valaha!Pont ez után nézelődtem én 170 cm vagyok és 53 kg.Kérdező elárulod a magasságod és a súlyod ha nem túl indiszkrét?
5/6 A kérdező kommentje:
Én is kb 170 cm lehetek, és olyan 62 kilo, mivel már sikerült kb 3 kilot felszednem. :)
2010. okt. 31. 10:20
6/6 anonim válasza:
Köszi!Akkor azért kövér te sem vagy!Miket eszel?Tornázol?
Tüneteid vannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!